Kılıçdaroğlu, Yenimahalle'de İftar Yaptı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, Yenimahalle'de İftar Yaptı

Kılıçdaroğlu, Yenimahalle\'de İftar Yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Ragıp Tüzün Parkında kurulan iftar sofrasına konuk oldu.

06.07.2015 11:21  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu, Yenimahalle'de iftar yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi tarafından Ragıp Tüzün Parkı'nda kurulan iftar sofrasına konuk oldu. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar programında, vatandaşlarla birlikte oruç açan Kılıçdaroğlu, Yenimahallelilerin sevgi seliyle karşılaştı.

Yenimahalle Belediyesi, mahalle iftarlarında binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın eşi Azize Yaşar ile birlikte ev sahipliği iftar programı, bu kez Ragıp Tüzün Parkı'nda gerçekleşti. İftara, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve Levent Gök, CHP Milletvekili Murat Emir, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, belediyeden üst düzey yöneticiler, meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı. Yenimahallelilerin büyük ilgi gösterdiği iftarda, park içerisinde yer bulamayan vatandaşlar için sokak aralarına masalar kuruldu.

VATANDAŞLARA ÖZEL İLGİ

Yaklaşık 3 bin vatandaşın birlikte iftar yaptığı programda Kılıçdaroğlu ve Yaşar, vatandaşlarla tek tek ilgilenerek ayaküstü sohbet etti. Özellikle çocuklarla yakından alakadar olan Kılıçdaroğlu, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek için sıraya giren vatandaşları da kırmadı.

Fazlı Çoban ve Esat Aydoğan'ın seslendirdiği ilahiler eşliğinde iftar saatini bekleyen vatandaşlar, Hafız Ali Tel'in Kur'an tilavetiyle mest oldu.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: ANKARA (DHA)

==========================

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, Yenimahalle'de İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement