KİYD İstanbul Şube Başkanı Bedir, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

KİYD İstanbul Şube Başkanı Bedir, Güven Tazeledi

Kütahya İlinden Yetişenler Derneği İstanbul Şubesi 49. Olağan Kongresinde başkanlığa yeniden Metin Bedir seçildi.

02.03.2015 10:36  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya İlinden Yetişenler Derneği (KİYD) İstanbul Şubesi 49'uncu Olağan Kongresi'nde başkanlığa yeniden Metin Bedir seçildi.

Şubeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fatih ilçesindeki şube binasında düzenlenen olağan genel kurul toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Divan başkanlığına Doç. Dr. Tevfik Özpaçacı, divan katipliklerine Reyhan Toker ve Fatmanur Kahraman'ın seçilmesinin ardından 48'inci Dönem Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu raporları ile gelir-gider tabloları okunarak ibra edildi. Yeni dönemin tahmini bütçesi de kabul edildi.

Tek listeyle gidilen seçimde, Bedir başkanlığındaki yönetim kurulunda Erkan Candan (Başkan Yardımcısı), Azmi Şamlıoğlu, Hasan Algül, Cengiz Gümüşkar, Bayram Korkmaz, Ömercan Atak, Hakan Ayhan Dağıstanlı, Veysel Köse, denetleme kurulunda Rafet Kalkan ve İsmet Çakar, haysiyet kurulunda Cevdet Dayıoğlu, Kadir Adlım, Ahmet Özağarı yer aldı.

Yedek üyelikler, yönetim kurulu için Ömer Sülün, Dursun Parlak, Reyhan Toker, Cengizhan Dağlı, Fatmanur Kahraman, Mustafa Alav, Ramazan Karabacak, Sefa Yaşar, Şerafet Şirin, denetleme kurulu için Aytekin İmamoğlu, Sami Taner, Mutlu Dülger, haysiyet kurulu için ise Hikmet Şentürk, Feridun Girgin ve Hüseyin Ali Kaptan olarak sıralandı.

Seçim sonrası konuşan Bedir, 48'inci dönem faaliyetlerindeki performanslarını koruyacaklarını belirtti.

İstanbul'da yükseköğrenimine devam eden Kütahyalı üniversitesi öğrencilerine daha çok burs verebilmek için gayret edeceklerini vurgulayan Bedir, şunları kaydetti:

"Kültür Sohbetlerine devam edeceğiz. Hemşehrilerimiz arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek için sosyal ve kültürel faaliyetler tertip edeceğiz. Gerek Kütahya'da gerekse İstanbul'daki kültür ve sanat değerlerimiz ile ilişkilerimizi daha iyi seviyelere yükseltmek için gayret edeceğiz. 49'uncu dönemde görev yapacak yönetim kuruluna verdiğiniz destekler için teşekkür ederiz. Güveninize layık olmaya, tarafımıza tevdi edilen mukaddes yetki emanetini derneğimizin misyonuna uygun olarak sahip çıkarak çalışacağız."

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan, dernek faaliyetlerine katılan öğrencilerin konuşmaları, genel kurul üyelerini duygulandırdı.

Kongrede, genel kurul üyelerinden Cemal Nasöz, derneğe Atatürk tablosu hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel KİYD İstanbul Şube Başkanı Bedir, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement