Kocaeli'de Şafak Operasyonu: 57 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Şafak Operasyonu: 57 Gözaltı

Kocaeli\'de Şafak Operasyonu: 57 Gözaltı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından sabah saatlerinde düzenlenen eşzamanlı operasyonda, 57 kişi gözaltına alındı.

08.10.2013 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından sabah saatlerinde düzenlenen eşzamanlı operasyonda, 57 kişi gözaltına alındı. Geçen Ağustos ayında İzmit'te bulunan uyuşturucu satıcılarına yönelik helikopter destekli operasyonda 85 kişi gözaltına alınarak tutuklanmıştı. Benzer bir operasyon bu sabah İzmit, Derince, Kartepe ve Başiskele'de bulunan bazı adreslere eşzamanlı gerçekleştirildi.

16 KİŞİ ARANIYOR

Özel tim ve diğer birimlerden toplam 600 polisin katıldığı ve polis helikopteri destekli operasyonda, uyuşturucu satıcılığı yaptığı tespit edilen 57 kişi gözaltına alındı. Gültepe, Fatih, Serdar, Mehmet Ali Paşa, Yenişehir, Kozluk ve Yenidoğan mahallelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, şahısların yapılan ev aramalarında uyuşturucu 100 hap ile 1 kilo esrar ele geçirildi.

Toplam 86 kişi olan grubun 16'sının arandığı öğrenildi. Sorguları devam eden şahıslardan 30'unun bugün adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Şafak Operasyonu: 57 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement