Kocaeli Valiliği'nden Koto Akademi'ye Destek - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Valiliği'nden Koto Akademi'ye Destek

Kocaeli Valiliği\'nden Koto Akademi\'ye Destek

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), KOTO Akademi için Başkan Murat Özdağ ve Kocaeli Valisi Ercan Topaca bir protokol imzaladı.

23.12.2013 15:50

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), KOTO Akademi için Başkan Murat Özdağ ve Kocaeli Valisi Ercan Topaca bir protokol imzaladı.

Burhan Kasım Meclis Salonu'nda düzenlenen protokol imzalama törenine KOTO Başkanı Murat Özdağ ve Kocaeli Valisi Ercan Topaca'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz ve meclis üyeleri katıldı.

Protokol töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Başkanı Murat Özdağ, "Hükümetimizin ve valiliğimizin eğitime verdiği destek her zaman çok yüksek olmuştur. KOTO Akademi projesindeki ilk ve en öncelikli hedefimiz üyelerimizin yaşadığı ara eleman sorununu gidererek nitelikli ara eleman yetiştirmektir. Bu açığı da vereceğimiz derslerle kapatmayı hedefliyoruz. İlimiz ve gençlerimiz için faydalı bir proje olacaktır" ifadelerini kullandı.

Özdağ'ın ardından sözü alan Vali Topaca, "Sanayinin ve ticaretin ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanların yetiştirilmesi adına çok önemli bir proje. KOTO ve valiliğimizin imzalayacağı bu protokol ile ilimizin ihtiyaç duyduğu önemli ara elemanları yetiştirmek ve istihdam etmek konusunda KOTO Akademi bünyesinde bir dizi faaliyetlerimiz olacak. Bu protokol ile bir tarafta devlet bir tarafta da özel sektörün ortaklaşa yapacağı bir projedir. KOTO Akademi'nin ilimizde faaliyet gösteren iş yerlerine ve gençlerimize fayda sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Valiliği'nden Koto Akademi'ye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement