Kütahya'da 'Genç Fikirler Güçlü Kadınlar' Projesi - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da 'Genç Fikirler Güçlü Kadınlar' Projesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Intel ve KAGİDER tarafından geçtiğimiz aylarda gençleri Türkiye'nin sorunlarını ele almaya ve uygulanabilir çözümler üretmeye, kadınların farklı alanlarda karşılaştıkları problemlere yenilikçi çözüm önerileri...

03.05.2013 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Intel ve KAGİDER tarafından geçtiğimiz aylarda gençleri Türkiye'nin sorunlarını ele almaya ve uygulanabilir çözümler üretmeye, kadınların farklı alanlarda karşılaştıkları problemlere yenilikçi çözüm önerileri geliştirmeye teşvik etmek amacıyla başlatılan "Genç Fikirler Güçlü Kadınlar" projesinin ilk Fikir Kampı, 4-5 Mayıs tarihlerinde Kütahya'da gerçekleştirilecek.

Yapılan başvurular arasından belirlenen 100 kişi, Kütahya Grand Çınar Otel'de gerçekleştirilecek olan ilk Fikir Kampı'nda bir araya gelecek. Katılımcılar, Genç Fikirler Güçlü Kadınlar Projesi Fikir Kampı'nda fikir geliştirme aşamalarından geçerek, teknolojiyi kullanarak belirlenen soruna yönelik uygulanabilir çözüm önerilerini ortaya çıkarmaya çalışacaklar.

Genç Fikirler Güçlü Kadınlar Projesi Kütahya Fikir Kampı'nın açılışı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürü Özlem Bozkurt Gevrek, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Intel Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Kurumsal İlişkiler Müdürü Ferruh Gürtaş, KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Gülden Türktan ve KAGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Sevim Güral Olgun'un katılımıyla gerçekleştirilecek. 4 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlikte sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

(EFE)

03.05.2013 11: 58: 31

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da 'Genç Fikirler Güçlü Kadınlar' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement