Carlos'u Göremeden Öldü - Son Dakika
Güncel

Carlos'u Göremeden Öldü

Carlos\'u Göremeden Öldü

Sivas'ta lösemi tedavisi gören ve koyu bir Sivasspor taraftarı olan 10 yaşındaki Ömer Sefa Evcioğlu öldü.

23.07.2013 14:18  Güncelleme: 15:47

Yüceyurt Mahallesi'nde yaşayan Sema- Adem Evcioğlu çiftinin 4 çocuklarından en küçüğü olan Ömer Sefa, iki yıldan bu yana, lösemi hastalığından ötürü tedavi görüyordu. Ömer Sefa Evcioğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede öldü.

2011 yılında hastalığın tespit edilmesinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi gören Ömer Sefa, 13 Mart tarihinde yapılan röportajda tek isteğinin Sivassporlu futbolcu Aatif Chahechouhe'yu yakından görmek olduğunu söylemişti. Haberi duyan futbolculardan Aatif Chahechouhe ile birlikte Erman Kılıç, Mehmet Nas, Korcan Çelikay, Hayrettin Yerlikaya ve Adem Koçak, 25 Mart günü Kayseri'de tedaviden dönen Ömer Sefa Evcioğlu'nu yaşadığı evde ziyaret ederek çeşitli hediyeler vermişti.

SON İSTEĞİ CARLOS'U GÖRMEKTİ

Kayseri ve İstanbul'da bulunan çeşitli hastanelerde tedavisi devam eden Ömer Sefa Evcioğlu önceki gün evinde fenalaştı. Babası Adem Evcioğlu tarafından hastaneye götürülen ve durumu kötüye giden Ömer Sefa yakınları tarafından uçak ile İstanbul Medical Park Hastanesi'ne götürüldü. Burada kalbi duran Ömer Sefa öldü.

İstanbul'da bulunan Ömer Sefa'nın babası Adem Evcioğlu, bu güne kadar kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, "Uzun zamandır hastalığı yenmek için verdiğimiz mücadelemizi kaybettik. Bu zamana kadar bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Ömer Sefa'nın son isteği, buraya gelmeden önce, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'u görmekti. Takım yurt dışında olduğu için göremedi. Keşke onu da görebilseydi." diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Carlos'u Göremeden Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement