Maltepe'de Ücretsiz Çocuk Tiyatrolarına Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Maltepe'de Ücretsiz Çocuk Tiyatrolarına Büyük İlgi

Maltepe Belediyesi’nin, haftasonları Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenen çocuk tiyatroları büyük ilgi görüyor.

09.11.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe Belediyesi'nin, haftasonları Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak sahnelenen çocuk tiyatroları büyük ilgi görüyor.

Maltepe Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen çocuk tiyatroları yoğun ilgi görüyor. Tiyatro oyunlarında bu haftasonu, 1980'li yılların TRT klasiklerinden Susam Sokağı sakinleri sahnelendi. Volkan Taha Şeker'in yazıp yönettiği, Ece Karakullukçu Şeker'in Genel Koordinatörlüğü'nü üstlendiği oyunda Tahsin Usta, Minik Kuş, Edi, Büdü, Kırpık ve Kurabiye Canavarı'nın maceralarını, anne ve babalar çocukları ile birlikte keyifle izledi. Çocukların eğlenirken faydalı bilgiler öğrendiği oyunda, verilen sözlerin tutulmasının önemine dikkat çekildi.

ATATÜRK SAHNEDE ANILDI

Pazar günü ise "Alican'ın İlk Öğretmeni" isimli oyun çocuklarla buluştu. Oyun sırasında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk de, ölümünün 77'nci yılında anıldı ve ilkelerini yeni yetişen kuşaklarında hiç unutmamaları vurgulandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maltepe'de Ücretsiz Çocuk Tiyatrolarına Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement