Manisa Zafer Bayramına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Manisa Zafer Bayramına Hazırlanıyor

Manisa Zafer Bayramına Hazırlanıyor

Zafer Bayramı’nın 92’nci yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da coşku içinde kutlanacak.

28.08.2014 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zafer Bayramı'nın 92'nci yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Manisa'da da coşku içinde kutlanacak. 30 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirecek etkinlikler için Manisa'da tüm hazırlıklar tamamlandı.

Cumartesi günü sabah 09.00'da Cumhuriyet Meydanında Milli Egemenlik Anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayacak olan kutlama programında 09.30'da Manisa Valisi Erdoğan Bektaş makamında tebrikleri kabul edecek.

Tebriklerin kabulünün ardından saat 10.00'da Manisa Valiliği önünde Mustafa Kemal Paşa Caddesinde Vali, Garnizon Komutanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı askeri birliklerin, öğrencilerin, halkın ve törene katılanların Bayramını kutlayacak. Buradaki törenler, günün anlam ve önemini belirten konuşma, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, sportif gösteriler ve ödül töreninin ardından tören geçişi ile sona erecek.

Tören bitiminde saat 11.00'de şehitlikler ziyaret edilecek ve ardından 11.30'da Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk sergi Salonunun gezilecek.

30 Ağustos Zafer Bayramının 92'nci yıldönümü kutlamaları akşam 20.00'de Anemon Otel'de düzenlenecek olan Zafer Bayramı Resepsiyonu ile sona erecek.

Bu arada Zafer Bayramı nedeniyle Manisa'nın dört bir yanı Valilik ve Belediye tarafından bayraklarla donatıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Zafer Bayramına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement