Zafer Ergin'le Geçmişteki Evliliği Üzerine Konuşan Melek Baykal Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Zafer Ergin'le Geçmişteki Evliliği Üzerine Konuşan Melek Baykal Kimdir?

Zafer Ergin\'le Geçmişteki Evliliği Üzerine Konuşan Melek Baykal Kimdir?

Oyuncu Melek Baykal, kendisi gibi oyuncu olan Zafer Ergin'le 1975'te hayatını birleştirmişti. Çiftin dört yıl süren evliliği hakkında ilk defa "Senin Mucizen" programında açıklamalarda bulundu. "Zafer çocuk istemedi" açıklamasını yapan Melek Baykal kimdir?

29.12.2018 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Melek Baykal, eski eşi Zafer Ergin'le 1979'da biten ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Biten evliliğiyle ilgili konuşan Baykal, eski eşinin çocuk istemediğini söyledi. Peki Melek Baykal kimdir, kaç yaşındadır, eski eşi Zafer Ergin'le neden ayrıldı?

"ZAFER İLE EVLİYKEN ÇOCUK SAHİBİ OLMAYI İSTEDİM, AMA O İSTEMEDİ"

Oyuncu Melek Baykal, aralarında 12 yaş bulunan Zafer Ergin ile 1975-1979 yılları arasında evli kalmıştı. Baykal eski eşiyle ilişkisi hakkında şunları söyledi."Zafer (Ergin) ile birbirimize çok âşık olduk ve evlendik. Aramızda yaş farkı vardı ama sevda olunca yaş farkı önemsenmiyor. Ben 19 yaşındaydım. Zafer ile evliyken çocuk sahibi olmayı istedim, ama o istemedi. Zaten evliliği yürütemedik, belki zamanlamamız yanlıştı".

Zafer Ergin'le Geçmişteki Evliliği Üzerine Konuşan Melek Baykal Kimdir?

MELEK BAYKAL KİMDİR?

Melek Baykal, 7 Ağustos 1954'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen İstanbullu olan Baykal, babasının mesleğinden dolayı Ankara-İstanbul arasında yaşadı. Çocukluğunu İstanbul Bağdat Caddesi'nde geçiren Melek Baykal, 1975'te Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olarak lisans eğitimini tamamladı.

Zafer Ergin'le Geçmişteki Evliliği Üzerine Konuşan Melek Baykal Kimdir?

17 YAŞINDAN BERİ SAHNEDE YER ALIYOR

17 yaşındayken sahne hayatı başlayan Baykal, uzun süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sahne aldı. "Ferhunde Hanımlar", "Hayat Bağları", "Melek Apartmanı", "Deli Yürek", "Cennet Mahallesi" gibi dizilerde büyük beğeni topladı. 2012 yılında Star TV'de "Melek" isimli programın sunuculuğunu yaptı. Baykal, dizileri yanı sıra onlarca tiyatro oyununda rol aldı.

ÖZEL HAYATI

Melek Baykal, 1975'te Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olduğu yıl ilk evliliğini gerçekleştirdi. Kendisi gibi tiyatrocu ve dizi oyuncusu olan Zafer Algöz ile 19 yaşındayken nikah masasına oturdu. Dört yıl süren evlilik 1979'da sonlandı.Baykal, 1982 yılında Almanya'da tekrar evlendiği eşiyle 1987'den beri ayrı yaşıyor.

Zafer Ergin'le Geçmişteki Evliliği Üzerine Konuşan Melek Baykal Kimdir?

Son Dakika Magazin Zafer Ergin'le Geçmişteki Evliliği Üzerine Konuşan Melek Baykal Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement