Meral Konrad: "Bodrum'un Cılkı Çıktı, Alanya Bodrum'a On Basar" - Son Dakika
Magazin

Meral Konrad: "Bodrum'un Cılkı Çıktı, Alanya Bodrum'a On Basar"

Meral Konrad: "Bodrum\'un Cılkı Çıktı, Alanya Bodrum\'a On Basar"

Ünlü oyuncu Meral Konrad, tatil için geldiği Alanya'da ünlü tatil beldesi Bodrum'u eleştiri bombardımanına tuttu.

09.07.2012 16:02

Ünlü oyuncu Meral Konrad, tatil için geldiği Alanya'da ünlü tatil beldesi Bodrum'u eleştiri bombardımanına tuttu. Konrad, "Bodrum, Alanya'nın onda biri olamaz. Alanya'nın tek eksiği tanıtım" dedi.

Yaz tatilini geçirmek için Alanya'ya gelen ünlü sinema oyuncusu Meral Konrad ve Ümit Yalaza, Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Yakın zamanda vizyona girecek olan "Ustura Kemal" dizisinde rol alacaklarını belirten sanatçılar, dizinin ses getireceğini dile getirdi. Gazetecilerin 'Bodrum mu yoksa Alanya mı?' sorusuna ise Konrad, "Alanya'nın ülke turizminde önemli bir yeri olduğunu ve olmaya da devam edeceğini düşünüyorum. Sessiz, sakin ve huzur dolu bir şehir burası. Kıyı şeridi harika ve tertemiz denizle kaplı. 3 gün için geldik ancak 10 gün daha burada kalacağız" yanıtını verdi.

Konrad, "Bodrum'un ise cılkı çıkmış durumda. Denize girmek için şehir dışına gitmek gerekiyor, eski güzellikleri kalmadı. Burada ise alabildiğince uçsuz bucaksız plajlar var. Bodrum, Alanya'nın onda biri olamaz" dedi.

Alanya'nın bu güzelliklerinin iyi tanıtılması gerektiğini vurgulayan Konrad, tanıtımda çok büyük bir eksiklik olduğunu söyledi. Konrad, "Çok iyi tanıtılması gereken bir şehir burası, gerekilen tanıtımın yapılamaması böylesine güzel bir şehir için oldukça üzücü" diye konuştu.

Alanya basınına tanıtım konusundaki eksiklikleri gidermede oldukça güvendiğini de belirten Konrad, Alanya'nın Türkiye'nin bir numaralı turizm cenneti olacağını ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Meral Konrad: 'Bodrum'un Cılkı Çıktı, Alanya Bodrum'a On Basar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement