Mesut Yılmaz Oğlunun Cenazesinin Bulunduğu Hastaneden Ayrıldı - Son Dakika
Genel

Mesut Yılmaz Oğlunun Cenazesinin Bulunduğu Hastaneden Ayrıldı

Mesut Yılmaz oğlunun cenazesinin bulunduğu hastaneden ayrıldı Fatih Terim, Sadri Şener ve Abdurrahim Albayrak da Mesut Yılmaz'ı yalnız bırakmadıİSTANBUL - Akşam saatlerinde ABD'den gelerek oğlunun cenazesinin bulunduğu hastaneye giden Eski Başbakan Mesut Yılmaz, beraberindekilerle...

16.12.2017 21:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mesut Yılmaz oğlunun cenazesinin bulunduğu hastaneden ayrıldı

Fatih Terim, Sadri Şener ve Abdurrahim Albayrak da Mesut Yılmaz'ı yalnız bırakmadı

İSTANBUL - Akşam saatlerinde ABD'den gelerek oğlunun cenazesinin bulunduğu hastaneye giden Eski Başbakan Mesut Yılmaz, beraberindekilerle birlikte hastaneden ayrıldı. Fatih Terim, Sadri Şener ve Abdurrahim Albayarak Mesut Yılmaz'ı hastanede yalnız bırakmadı.

Bu sabah saatlerinde Beykoz'daki evinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırılmış oradaki işlemlerinin ardından özel bir hastanenin morguna götürülmüştü. Durumdan habersiz olan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz ise akşam saatlerinde ABD'den Türkiye'ye gelerek, beraberindekilerle birlikte hastaneye gitmişti. Hastaneye gelen Fatih Terim, Eski Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, iş adamı Abdurrahim Albayrak ve çok sayıda iş adamı Mesut Yılmaz'ı yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1 saat hastanede kalan Mesut Yılmaz beraberindekilerle beraber geldiği araca binerek hastaneden ayrıldı.

Mesut Yılmaz Oğlunun Cenazesinin Bulunduğu Hastaneden Ayrıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Mesut Yılmaz Oğlunun Cenazesinin Bulunduğu Hastaneden Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement