MHP Genel Sekreteri Büyükataman Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Sekreteri Büyükataman Açıklaması

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Milliyetçi Hareket Partisi, bağımsızlığımızın son kalesi, bin yıllık kardeşliğimizin köprüsü ve toprak bütünlüğümüzün teminatıdır" dedi.

27.12.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, " Milliyetçi Hareket Partisi, bağımsızlığımızın son kalesi, bin yıllık kardeşliğimizin köprüsü ve toprak bütünlüğümüzün teminatıdır" dedi.

Büyükataman, partisinin Balıkesir İl Başkanlığı tarafından bir otelde gerçekleştirilen genişletilmiş il divan toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'de adete bir iç savaşı andıran görüntülerin yaşandığını söyledi.

İlçe merkezlerinin teröristler tarafından kuşatıldığını, saatler süren çatışmaların yaşandığını, emniyet mensuplarının lojmanlarına roketler atıldığını vurgulayan Büyükataman, "Her gün şehit haberleri gelmeye devam etmektedir. Her gün analar ağlamakta, şehit yakınları feryat etmekte, milletimiz acısını yüreğine gömmektedir" diye konuştu.

Büyükataman, hiç bir zaman mücadeleden vazgeçmeyen bir neslin torunları olduklarını belirterek, "Balıkesir, milli mücadele şehridir. Umur Bey, Kaya Bey, Zağnos Paşa gibi devlet adamlarının yanı sıra, Şeyh Lütfullah, Hasan Baba, Paşa Sultan gibi manevi hayatımızın muhterem isimleri Balıkesir'in bağrından yetişmiştir" ifadesini kullandı.

Ülkenin bazı dış ve iç kuvvetler tarafından 36 parçaya bölünmeye çalışıldığını vurgulayan Büyükataman, MHP olduğu sürece Türkiye'de "böl ve yönet" anlayışının gerçekleşmeyeceğini anlattı.

Büyükataman, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen ülkenin çıkış yolunun MHP olduğunu savunarak, şunları kaydetti:

"Milliyetçi Hareket Partisi, bağımsızlığımızın son kalesi, bin yıllık kardeşliğimizin köprüsü ve toprak bütünlüğümüzün teminatıdır. Türk Milletinin kalp atışıdır. Milliyetçi Hareket varsa henüz tüm yollar kapanmış değildir. Milliyetçi Hareket varsa çareler tükenmiş, çıkışlar tıkanmış değildir. Milliyetçi-ülkücü hareket varsa hiçbir şey bitmiş değildir. Milliyetçi Hareket varsa, umutlar diridir. Milliyetçi Hareket varsa, gelecek aydınlıktır. Vazgeçilmez hazinemiz, vatan ve millet sevgisidir. Tartışmaya açık olmayan kararlığımız Türkiye ve Türk milletinin milli, tarihi, kültürel hak ve çıkarlarıdır. Terk edilmez ilkemiz, 'Ne mutlu Türküm Diyene' diyebilmektir. Üzerine titrediğimiz hassasiyet ise dünyayı Türkçe okuyabilmektir."

Toplantıya, MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, MHP Milletvekili İsmail Ok ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Genel Sekreteri Büyükataman Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement