MHP Pınarbaşı İlçe Kongresinde Fevzi Çolak Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

MHP Pınarbaşı İlçe Kongresinde Fevzi Çolak Güven Tazeledi

MHP Pınarbaşı Kongresinde İlçe Başkanı Fevzi Çolak, göreve yeniden seçildi.

15.01.2012 11:05

MHP Pınarbaşı Kongresinde İlçe Başkanı Fevzi Çolak, göreve yeniden seçildi.

Kongreye İl Başkanı Mete Eke, MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, il yönetimi, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Pazarören Belediye Başkanı Hacı Kalkan, Yeşilkent Belediye Başkanı İbrahim Ayvaz, Bünyan İlçe Başkanı Abdülkadir Yalçın, Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan ve partililer katıldı.

Halaçoğlu, burada yaptığı konuşmada, ülkede farklı etnik gruplar adı altında ülkeyi bölmeye çalışan insanların mecliste anayasa hazırladığını ve kimilerine özerklik adı altında bir takım imkanlar sunduklarını öne sürdü.

Halaçoğlu, "Kürt açılımı adı altında ülkeyi bölmeye çalışan insanlarla mecliste mücadele etmeye çalışıyoruz. Verdiğimiz her türlü önergelerde maalesef engellerle karşılaşıyoruz" dedi.

İl Başkanı Mete Eke de, "Bu iktidar bizim başımızdadır ama ortaya koyduğu eylem ve söylemlerle başkalarına hizmet vermektedir. Elimizden yavaş yavaş kayan bir Türkiye gerçeği vardır. Bu gerçeğin en acı yanı da Türkiye'yi bizzat yöneten iradenin hatalarıdır. Türk milliyetçileri, ülkücüler bu gerçek karşısında bir olmalı, diri olmalı, iri olmalıdır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek listeyle gerçekleşen kongrede Fevzi Çolak, başkanlığa yeniden seçildi. Çolak'ın başkanlığındaki yönetim kurulu İsmail Karadadaş, Mehmet Kılıçaslan, Mustafa Koçer, Ahmet Algül, Kerim Gökçe, Vahdi Ekinci, Yılmaz Işık, Osman Sezgin, Atilla Özden, Cebrail Mağara, Ramazan Bedir, Halil Gökdeli, Sadullah Akyüz ve Mehmet Kara'dan oluştu.

Fehmi Çolak, Dursun Ataş, Hacı Kalkan, Mustafa Ergün, Sezgin Özçelik, Mustafa Algül, Sadullah Çalışkan, İdris Aytekin, Mustafa Acarı, Türkay Kara, Ahmet Algül, Sadullah Akyüz, Mustafa Koçer, Kerim Gökçe, Osman Sezgin, Halil Gökdeli, Yılmaz Işık, İbrahim Duran, Tufan Ataş, Mehmet Çolak, Mehmet Kara, Erol Karaduman ve Mücahit Kaynak da il delegesi seçildi.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Pınarbaşı İlçe Kongresinde Fevzi Çolak Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement