Mirano Restoranları, Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Mirano Restoranları, Büyümeye Devam Ediyor

Almanya'daki 18 Yıllık Deneyimin Ardından Türkiye'de De Zincirleşmeyi Planlayan Mirano Restoranları, İlk Olarak 2009 Yılında İstinye Park'taki Şubesiyle Türk Tüketicisiyle Buluştu.

19.05.2011 15:09

Büyümesini yakın zamanda dünya çapında açılacak 10 yeni şubesiyle sürdürecek olan Mirano, 2011 sonuna kadar Bakü'de 2 yeni şube açmayı ve yılsonuna kadar da Dubai'de lezzet severlerle buluşmayı hedefliyor. Seçkin lezzetleri ve kalitesiyle alışkanlık yaratan Mirano, yeni şubelerinde de uygun fiyata sunduğu özel lezzetleri ile taze makarna ve pizza severlerin kalbinde taht kurmayı planlıyor.

Almanya'daki toplam 10 şubenin ardından Türkiye pazarına da giren Mirano Restoranları, İstanbul'un seçkin alışveriş merkezlerindeki 4 yeni şubesiyle makarna ve pizzanın ilk adresi haline geldi. "Taze Makarna ve Pizza" konseptinin kurucusu ve şefi Yunus Evcioğlu, 18 yıl önce Almanya'da başlattığı lezzet geleneğini İstanbul'da da sürdürüyor. Mirano Restoranları'nın el yapımı makarna ve pizzalarının orijinal lezzetleri Almanya'dan sonra İstinye Park, Ataköy Plus AVM, Sapphire Çarşı ve Marmara Forum'daki şubeleriyle İstanbullu lezzet tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Alışkanlık yaratan özel lezzetleri ve uygun fiyata sunulan büyük porsiyonları ile fark yaratan makarna ve pizza restoranı "Mirano", 1993 yılından beri "Zum Nudeln by Mirano" ismiyle Almanyalı lezzet severlerle buluşuyor. Zum Nudeln by Mirano, Dusseldorf Almanya'daki 10 şubesiyle, kurulduğu günden beri lezzet ve kalite arayanların ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Farklı bir ismi olmasına rağmen lezzeti ve konseptiyle Almanya'daki geleneğini sürdüren Mirano, ismini yunusların takip ettiği yıldız anlamına gelen "Mira" kelimesinden alıyor. Taze Makarna ve Pizza konseptinin kurucusu ve şefi olan Yunus Evcioğlu'nun biricik kızının adı da Mira. Hal böyle olunca "Mira" ve Venedik'ten 6 km uzaktaki benzersiz yemekleriyle ünlü "Mirano" kasabası, Türkiye'deki restoran zinciri markasının adına ilham veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mirano Restoranları, Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement