Muhtarlar Kendi Günlerini Kutladı - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar Kendi Günlerini Kutladı

Muhtarlar Kendi Günlerini Kutladı

Ordu’nun Kabadüz ilçesinde muhtarlar, ’Muhtar Günü’nde kahvaltıda buluştu.

19.10.2015 12:43

Ordu'nun Kabadüz ilçesinde muhtarlar, 'Muhtar Günü'nde kahvaltıda buluştu.

Çambaşı Yaylası'nda bir dağ evinde gerçekleşen kahvaltıya Kabadüz Kaymakamı Yunus Can İnal, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Yasin Kurt, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, İlçe Emniyet Amiri Musa Kahveci, Kabadüz Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Kahvaltıda konuşan Kabadüz Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Özcan, 19 Ekim Muhtar Günü'nü kutlamak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi. Kendisinin de eski muhtar ve muhtar oğlu olduğunu belirten Başkan Özcan, "Muhtarlık her görevde olduğu gibi emek, sabır, özveri ve fedakarlık isteyen bir makamdır. Halkla bir olmayı onların beklentilerine en iyi şekilde cevap vermeyi ve en iyi hizmeti sunabilmeyi gerektirir. Öte yandan vefat eden muhtarlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nün milletimiz adına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Özcan, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nün ilan edilmesinde büyük emeği olan Türkiye Muhtarlar Kofederasyonu Başkanı Hüseyin Akdeniz'e teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Mahalle muhtarlarının kendisinin çalışma arkadaşı olduğunu ifade eden Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya da, "Tüm muhtarlarımızla uyum içinde karşılıklı istek ve önerileri dikkate alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hepimizin öncelikli amacı ilçemizi hak ettiği en iyi yere getirmektir. Çalışmalarımızda bizlere verdiğiniz destekten dolayı her birinize şükranlarımı sunuyor, tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyorum" diye konuştu.

Tüm muhtarların Muhtarlar Günü'nü kutladığının altını çizen Kabadüz Kaymakamı Yunus Can İnal ise, "İlçemize hizmet etmek için hep birlikte çalışıyoruz. Sizlerin her türlü istek ve önerileri bizler için çok kıymetlidir. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız" şeklinde konuştu.

Kabadüz Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Özcan, hazırlamış olduğu kahvaltı programı görüş ve önerilerin dinlenmesiyle son buldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlar Kendi Günlerini Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement