Muhtarlardan ve Vatandaşlardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika
Güncel

Muhtarlardan ve Vatandaşlardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

İstanbul Muhtarlar Federasyonu organizasyonuyla Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla toplanan gıda maddeleri ve giysiler, tırlarla sınır bölgesine doğru yola çıkarıldı.

16.02.2018 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Muhtarlar Federasyonu organizasyonuyla Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla toplanan gıda maddeleri ve giysiler, tırlarla sınır bölgesine doğru yola çıkarıldı.

Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi'nde düzenlenen programda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, organizasyonun muhtarlarla vatandaşlar tarafından yapıldığını belirterek, "Biz sadece onlara hizmet ediyoruz. Burada 81 milyon ve 1,5 milyar İslam aleminin yüreği var. Afrin'de verilen mücadele bütün İslam aleminin bağımsızlık mücadelesidir." diye konuştu.

İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta da devletin Türk Silahlı Kuvvetleri'nin her türlü ihtiyacını giderdiğini vurgulayarak, devletin yanında olduklarını göstermek istediklerini söyledi.

Birçok malzeme toplandığını aktaran Delibalta, "Gittiğimiz her kapı en iyi ürünlerini verdi. Orada yaşayan halkımızın ihtiyaçlarını gidereceğiz. Okyanusta bir damla misali kilometrelerce öteye gönül köprüsü kurduk. Devletimizin, ordumuzun, milletimizin yanındayız, 45 muhtarla Kilis'e gideceğiz. Emek verenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Devletimizin, Ordumuzun ve Mehmetçiğimizin Yanındayız" pankartı açılırken, dua edildi ve tırlar sınır hattına uğurlandı.

Programa, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Müdür Yardımcısı Suna Üstüner, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muhtarlardan ve Vatandaşlardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement