Müsiad İnegöl Şubesi Başkanı Güleç Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Müsiad İnegöl Şubesi Başkanı Güleç Güven Tazeledi

Müsiad İnegöl Şubesi Başkanı Güleç Güven Tazeledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi Başkanı Ahmet Güleç ikinci kez başkanlığa seçildi.

25.01.2012 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi Başkanı Ahmet Güleç ikinci kez başkanlığa seçildi.

Dernek lokalinde yapılan genel kurul toplantısına AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile dernek üyeleri katıldı. Şube Başkanı Ahmet Güleç, "MÜSİAD İnegöl Şubesi olarak üye sayımız devam artmaktadır. Ayrıca yeni yıla adım attığımız şu günlerde yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni hizmet binamızı faaliyete açacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Halen son toplantımızı yaptığımız bu mevcut binamız, bugüne kadar önemli proje ve hizmetlerin mutfağı olmuştur. Mart ayında açılışını yapacağımız yeni binamız, daha etkin proje ve çalışmaların yapılacağı ve İnegöl'ümüze çok fazla katkılar sağlanacağı bir merkez olacaktır" dedi.

Hükümete çağrıda bulunan Güleç, "Yatırım imkanları genişletilmelidir. Vergi reformlarının sürdürülmesi gereklidir. Özellikle vergi mevzuatının basitleştirilmesi, netleştirilmesi elzemdir. Mevzuatta flu alanların ise mükellef lehine yorumlanması, yerinde olacaktır. KOBİ'lerin mali yapıları güçlendirilmelidir. Bunun için finansman kaynaklarının çeşitlendirilmesi ve kaynak maliyetlerinin adil olmasının sağlanması lazım. Mali disiplinde sıkı uygulama sürdürülmelidir. İşsizlik ortadan kaldırılmalıdır. Mesleki eğitim reformunun hızlandırılarak uygulanması esastır" diye konuştu.

Tek liste ile gidilen seçimde Ahmet Güleç yeniden göreve getirilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Zeki Kavaz, Hüseyin Uyan, Ercan Efe, Nevzat Daysalı, Ömer Şen, Mustafa Kılıç, Vildan Yılmaz, Mücahit Şen, Hüseyin Sadırlı, Köksal Aydın, Halide Serpil Şahin, Mustafa Şimşek, Mustafa Akyol, Dursun Arslan, Necati Yılmaz, Ahmet Çalkan, Halil Malkaç, Mustafa Kara, Halil Yavuz, Cevdet Özsarı ve Sinan Yalçın, Denetleme Kurulu üyeliklerine ise Mehmet Ecertaş, Ali Cura ve Haluk Özbek seçildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad İnegöl Şubesi Başkanı Güleç Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement