Muşlu Öğrenciler Aydın'ı Gezdi - Son Dakika
Genel

Muşlu Öğrenciler Aydın'ı Gezdi

Muşlu öğrenciler Aydın'ı gezdiAYDIN - İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı "Biz Anadoluluyuz" projesi kapsamında Muş ilinden Aydın'a gelen 178 öğrenci Kuşadası ilçesinin ardından, Efeler ilçesinde Sevgiyolu çarşısını gezdi.

19.10.2017 11:49

Muşlu öğrenciler Aydın'ı gezdi

AYDIN - İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı "Biz Anadoluluyuz" projesi kapsamında Muş ilinden Aydın'a gelen 178 öğrenci Kuşadası ilçesinin ardından, Efeler ilçesinde Sevgiyolu çarşısını gezdi.

Proje kapsamında görev alan Aydın Koordinatörü Ayşegül Güdük, Aydın iline gelen öğrencilerin Aydın Valiliğince yürütülen proje kapsamında çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından ağırlandığını belirterek, projenin iller arasında kültür köprüsü kurma, kardeşlik duygularını pekiştirme ve öğrencilerin farklı kültürleri tanıma gibi çeşitli amaçlar taşıdığını ifade etti.

Öğrencilerin Kuşadası ilçesinde konaklandığını belirten Güdük, Muş ilinden gelen 178 öğrenci ve eğitmenlerle birlikte toplam 194 kişinin Aydın'ın kültürel ve doğa zenginliklerini görme imkanı bulacaklarını belirtti.

Güdük, öğrencilerin gezinin ikinci gününde Efeler ilçesi Sevgi yolun da alışveriş yaptığını, ardından Aydın Müzesi ve Sultanhisar da Niysa Antik Kenti ile Yenipazar'da bulunan Yörük Ali Efe Müzesini ziyaret edeceklerini kaydetti.

Aydın gezisini sürdüren Muşlu öğrencilerin, program sonunda memleketlerine dönecekleri öğrenildi.

Muşlu Öğrenciler Aydın\'ı Gezdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Muşlu Öğrenciler Aydın'ı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement