'Mutlu Bayramlar' - Son Dakika
Güncel

'Mutlu Bayramlar'

\'Mutlu Bayramlar\'

Ramazan Bayramı münasebetiyle Kars Valisi Eyüp Tepe'nin ev sahipliğinde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

11.08.2013 12:35

Odu Caddesindeki Valilik makamında düzenlenen törene Valimiz Sayın Eyüp Tepe, Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç, Garnizon Komutanı Tuğg. Zeki Gürcan, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Vali Yardımcısı Faruk Ekiz, Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, daire amirleri, şehit ve gazi aileleri, muhtarlar, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Bayramlaşma töreninin ardından Sayın Valimiz ve beraberindeki protokol üyeleri Kazım Paşa Polis Merkezini ziyaret ederek emniyet mensupları ile bayramlaştı.

Polis merkezinin ardından Halime-Arslan Yıldız Yetiştirme yurdunu ziyaret eden Sayın Valimiz ve eşi Emine Tepe hanımefendi, yetiştirme yurdunda kalan çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet ettiler. Yetiştirme Yurdu ziyaretinin ardından Kars Devlet Hastanesi'ne giden Sayın Valimiz, yatan hastaları ziyaret ederek bayramlaştı. Kars Devlet Hastanesi ziyaretinin ardından Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Sayın Valimiz, eşi Emine Tepe hanımefendi ile protokol üyeleri, merkezde kalan vatandaşlarımızla bir süre vakit geçirdi.

Sayın Valimiz, duygulu anların yaşandığı Engelsiz Yaşam Merkezi ziyaretinin ardından Kümbetli Jandarma Karakolunu ziyaret ederek karakolda görev yapan askerlerin bayramlarını kutladı. Kümbetli Köyünde üç şehit ailesini evlerinde ziyaret eden Sayın Valimiz, daha sonra Kars merkezde bulunan 112 Acil Servis Merkezini ziyaret ederek görevlilerle bayramlaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Mutlu Bayramlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement