Nazillili Şehrinaz Öğretmen İzmir'de Sergi Açtı - Son Dakika
Yerel

Nazillili Şehrinaz Öğretmen İzmir'de Sergi Açtı

Nazillili Şehrinaz Öğretmen İzmir\'de Sergi Açtı

Nazilli Şehit Aileleri Dernek Başkanı Jale Keskin'in kızı, Türkçe öğretmeni ressam Şehrinaz Keskin üçüncü kişisel resim sergisini İzmir Gazi İlköğretim Okulu'nda açtı.

09.06.2012 15:06

Nazilli Şehit Aileleri Dernek Başkanı Jale Keskin'in kızı, Türkçe öğretmeni ressam Şehrinaz Keskin üçüncü kişisel resim sergisini İzmir Gazi İlköğretim Okulu'nda açtı.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı sergide açılışı Vali Yardımcısı İbrahim Ballı, AK Parti İzmir Milletvekilleri Erdal Kalkan ve Rifat Sait ile Eski CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman yaptı. Nazilli protokolünün de katıldığı sergide Kaymakam Mehmet Okur konuşmasında 'Ahmet Hamdi Tanpınar Beş Şehir' adlı sergide resim ve edebiyatı buluşturan Türkçe öğretmeni ressam Şehrinaz Keskin ile gurur duyduğunu dile getirerek Nazilli Şehit Aileleri Dernek Başkanı Jale Keskin'e yüreğinde vatan sevgisi taşıyan böylesi sanatçı bir evlat yetiştirdiği için teşekkür etti. Sergiye katılan Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Nazilli Emniyet Müdürü Atıf Şahin ve Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Seydi Salman da tebriklerini iletti.

Açılışta kendisini yalnız bırakmayan Nazilli ekibine teşekkürlerini sunan Ressam Şehrinaz Keskin sevenlerine bir sonraki sergisinin de müjdesini verdi. Keskin; "EXPO için yağlıboya resim sergisi hazırlığındayım. Bir eğitimci ve bir şehit kızı olarak ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyor ve Şehit polis memuru Mehmet Keskin ile Nazilli Şehit Aileleri Dernek Başkanı annem Jale Keskin'in evladı olmaktan gurur duyuyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazillili Şehrinaz Öğretmen İzmir'de Sergi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement