Nevşehir'de Çevre, Enerji ve Gıda Güvenliği Çalıştayı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Nevşehir'de Çevre, Enerji ve Gıda Güvenliği Çalıştayı Düzenlendi

Nevşehir\'de Çevre, Enerji ve Gıda Güvenliği Çalıştayı Düzenlendi

Nevşehir Valiliği Avrupa Birliği Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından sunulan ve AB Bakanlığı tarafından desteklenen 'Nevşehir ili AB uyum Stratejik Planı' için çalıştay düzenlendi."AB Yolunda Kapadokya'nın dünü, bugünü ve yarını" başlıklı proje kapsamında hazırlanacak olan plan çerçevesinde çalıştay düzenlendi.gıda güvenliği,veterinerlik ve bitki sağlığı konularının ele alındığı çalıştaya bu alanda hizmet veren kamu, kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

10.01.2012 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Valiliği Avrupa Birliği Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından sunulan ve AB Bakanlığı tarafından desteklenen 'Nevşehir ili AB uyum Stratejik Planı' için çalıştay düzenlendi.

Dedeman Otel'de

"AB Yolunda Kapadokya'nın dünü, bugünü ve yarını" başlıklı proje kapsamında hazırlanacak olan plan çerçevesinde çalıştay düzenlendi. Avrupa Birliği müktesebatı fasıl başlıklarından çevre, enerji ile

gıda güvenliği,veterinerlik ve bitki sağlığı konularının ele alındığı çalıştaya bu alanda hizmet veren kamu, kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Nevşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Ferhat Celep'in gıda güvenliği, veterinerlik ve bitki sağlığı, Doç. Dr. Şahlan Öztürk'ün çevre ve Doç. Dr. Şeref Turhan'ın enerji konularında oturum başkanlığı yaptığı çalıştay da Nevşehir ilinde Avrupa Birliği müktesebatına uyum konusunda yapılması öngörülen çalışmalar görüşüldü.

Çalıştay çalışmalarından sonra ise Şubat ayı içerisinde ise bu proje tüm Türkiye'ye AB Bakanı Egemen Bağış ve Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş tarafından kamuoyuna tanıtılacak. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir'de Çevre, Enerji ve Gıda Güvenliği Çalıştayı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement