OJO Optik ve Star İletişim Açıldı - Son Dakika
Yerel

OJO Optik ve Star İletişim Açıldı

OJO Optik ve Star İletişim Açıldı

OJO Optik ve Star İletişim mağazaları Batman Valisi Ahmet Deniz'in de katıldığı açılış töreniyle hizmet vermeye başladı.

16.05.2017 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ojo Optik ve Star İletişim Mağazasının açılışı, Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Üniversitesi Rektörü Aydın Durmuş, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Turgut Özal Bulvarı, Bozooğulları oteli altında bulunan mağazaların açılışını yapan Vali Deniz ve beraberindekiler hayırlı ve bol kazançlı alışverişler temennisinde bulundu.

Açılışın ardından Vali Deniz, Turgut Özal Bulvarı üzerinde alışverişe çıkan annelerin " Anneler Günü'nü" kutlayıp annelere gül hediye etti.

OJO Optik ve Star İletişimin ortaklarından Abdussamet Soysal açılışta konuklarıyla tek tek ilgilenip, kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek Batmanlıların göz sağlıklarını önemsediklerini ve bunun için sağlık ve kaliteden ödün vermeyeceklerini ifade etti.

Çağımızda iletişimin olmazsa olmazımız olduğuna dikkat çeken Ojo Optik ve Star İletişim Ortaklarından İhsan Baydar da "Gerek teknik gerekse cihaz konusunda en kaliteli hizmeti almak isteyen hemşerilerimizi Star İletişime bekliyoruz" dedi.




Son Dakika Yerel OJO Optik ve Star İletişim Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement