Okan Gaytancıoğlu, Depremzede Öğrencilere Verilen Kredilerin Bursa Çevrilmesi İçin Bakan Kasapoğlu'na Çağrı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Okan Gaytancıoğlu, Depremzede Öğrencilere Verilen Kredilerin Bursa Çevrilmesi İçin Bakan Kasapoğlu'na Çağrı Yaptı

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’na, depremzede öğrencilere verilerin kredilerin bursa çevrilmesi çağrısında bulundu. Gaytancıoğlu, “Ailelerini, birinci derece yakınlarını kaybeden üniversite çağındaki bütün gençlerimizin kredi borçlarını silelim. Her ay almakta oldukları kredilerini de bursa çevirelim” dedi.

21.03.2023 11:27  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'na, depremzede öğrencilere verilerin kredilerin bursa çevrilmesi çağrısında bulundu. Gaytancıoğlu, "Ailelerini, birinci derece yakınlarını kaybeden üniversite çağındaki bütün gençlerimizin kredi borçlarını silelim. Her ay almakta oldukları kredilerini de bursa çevirelim" dedi.

Okan Gaytancıoğlu, bugün yaptığı açıklamada, Mehmet Kasapoğlu'na çağrıda bulunarak depremzede öğrencilerin Kredi ve Yurtlar Kurumu'na olan kredi borçlarının silinmesini istedi.

Gaytancıoğlu, "Kredilerini bursa çevirelim. Bu, çok zor bir şey değil. Bunun için kanun çıkarmaya, TBMM'de konuşmaya bile gerek yok. Bir kararname ile depremde evleri yıkılmış olan, hasar görmüş olan, tutanakla belirlenmiş olan bütün gençlerimizin; ailelerini, birinci derece yakınlarını kaybeden üniversite çağındaki bütün gençlerimizin kredi borçlarını silelim. Var olan borçlarını, her ay almakta oldukları kredilerini de bursa çevirelim" diye konuştu.

Okan Gaytancıoğlu, Depremzede Öğrencilere Verilen Kredilerin Bursa Çevrilmesi İçin Bakan Kasapoğlu\'na Çağrı Yaptı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Okan Gaytancıoğlu, Depremzede Öğrencilere Verilen Kredilerin Bursa Çevrilmesi İçin Bakan Kasapoğlu'na Çağrı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement