Onur Akay, Yazlık Evini Fenerbahçe'nin Renklerine Boyadı! - Son Dakika
Güncel

Onur Akay, Yazlık Evini Fenerbahçe'nin Renklerine Boyadı!

Onur Akay, Yazlık Evini Fenerbahçe\'nin Renklerine Boyadı!

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberlerinden dolayı, magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı Onur Akay, yazlık evini Fenerbahçe'nin renklerine boyadı.

07.06.2018 08:55  Güncelleme: 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Ali Koç'un, 20 bin 736 geçerli oyun 16 bin 92'sini alarak başkanlığa seçilmesi, Fenerbahçeli sanatçıları da mutlu etti. Koç'a ünlü isimlerden tebrik mesajları yağarken, Fenerbahçeli olduğu bilinen Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay ise, yoğun bir kış sezonu sonrası dinlenip enerji depolamak için gittiği, Ege'nin gözde turizm merkezlerinden olan Akçay'da bulunan yazlık evinin duvarlarını, Fenerbahçe'nin renklerine boyadı. Evde çalışan ustalara yardım ederken görüntülenen Akay, "Yalnız Fenerbahçe'yi değil bütün takımları etkileyecek kültürlü ve genç bir başkan Ali Koç'la başlayan değişim rüzgârları beni de etkiledi ve bende yazlık evimin duvarlarını hoş geldin başkan demek için, Fenerbahçe'nin renklerine boyadım." dedi.

FENERBAHÇE ASSOLİSTLERİN TAKIMI

"Ayrıca Sarı Kanarya ile ilgili çok ilginç bir tespitim var" diyen ünlü sanatçı Onur Akay, "Sanatçıların tuttuğu takımlara baktığınızda, Fenerbahçe için assolistlerin takımı diyebilirsiniz. Gönül Yazar, Bülent Ersoy, Emel Sayın, Ahmet Özhan, Ebru Gündeş, Sibel Can ve Seda Sayan gibi çok sayıda assolist hep Fenerbahçeli ve bende koyu bir Fenerbahçeliyim ama İstanbul'da Ortaköy'de oturduğum için Beşiktaş'a da sempatim hep vardır. Yani Yükselenim Beşiktaş ama Galatasaray'ın da 21. şampiyonluğunu kutluyorum ve inşallah Avrupa'da da bu şampiyonluğunu taçlandırmasını diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Onur Akay, Yazlık Evini Fenerbahçe'nin Renklerine Boyadı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement