Orhan Aydın Akçakoca'da Muhtarlardan Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Orhan Aydın Akçakoca'da Muhtarlardan Destek İstedi

Orhan Aydın Akçakoca\'da Muhtarlardan Destek İstedi

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Orhan Aydın, Akçakoca ve civar köylerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

04.03.2015 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Orhan Aydın, Akçakoca ve civar köylerin muhtarlarıyla bir araya geldi. 49 muhtarın katıldığı yemekli toplantıda, Aydın projelerini anlattı, destek istedi.

Genel seçimlere 3 ay kala, aday adayları saha çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Orhan Aydın da, seçim destek turları kapsamında Akçakocalı muhtarlarla bir araya geldi. Aydın, muhtarlarla sohbet etti, projelerini anlattı.

Aydın, Akçakoca'nın bazı sorunları var. Dünyanın hiçbir yerinde sorunlar bitmez. Ancak asgariye indirmek için her şeyden faydalanmak gerekiyor. Biz bundan 20 yıl önce dönemin belediye başkanları Erol Solak, Ruhi Kurnaz, ben ve arkadaşlarımın geliştirmiş olduğu fındık entegrasyon tesisi ile ilgili çok ciddi bir proje yaptık. Düzce'de 77, Akçakoca'da 10 köy gezdik. Bu proje kendi fındığımızı kendimiz entegre etmekti. Biz o gün projeyi hayata geçirseydik para kazanacaktık" dedi.

Seçim çalışmalarının iyi gittiğini belirten Aydın, düzenlediği toplantıya muhtarların çoğunun katılım göstermesine memnun olduğunu ifade etti.

Aydın, "Gece gündüz çalışıyoruz ama, Düzce zaten beni tanıdığı için, bütün köylere de gittiğim için hoş karşılandık, güzel karşılandık. 'İyi ki başvurdun' dediler. Bugünkü toplantıdan çok büyük keyif aldım. Mahalleler dahil 51 muhtardan 49'unun katılımı bana inanılmaz keyif verdi. Akçakoca ile ilgili planlarımı projelerimi anlattım" şeklinde konuştu.

Akçakoca için yıllar önce düşündüğü projeyi ve yeni projelerini anlatan Aydın'ın doğal ürün cenneti ilçe için düşündüğü projeler dikkat çekerken, milletvekili seçilmese dahi ilçeye kütüphane ve kreş hediye etmeyi planladığını dile getirdi.

Aydın, "En büyük projemiz fındıkla alakalı. Fındık entegre tesislerinin Türkiye'de olmasıdır. Akçakoca'da böyle bir tesis olursa 3 bin kişi çalışacak. İkincisi Akçakoca'nın turizmi geniş platformlarda tartışılmalı. Üçüncüsü seçilsem de seçilmesem de Akçakoca'ya hediye edeceğim bir kütüphane, bir kreş hediye ediyorum. Bunlar seçimle ilgili değil. Bu sene bunları gerçekleştireceğim. Dördüncüsü Akçakoca'da yetişen üzümler, armutlar. Sadece Armutlu köyünden 250 ton armut çıkıyor. Bunlar yol boyunda satıldı satılmadı perişan oluyor. Bugün Türkiye'nin armutları Gürcistan'dan İran'dan karşılanıyor. Oysa dünyanın en güzel armutları bu bölgededir. Ayrıca mikro hayvancılık, devletin katlarına taşıyacağız. Biz mekanizma vazifesi göreceğiz. Düzce'nin ilçeleri için ayrı ayrı projelerim var" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhan Aydın Akçakoca'da Muhtarlardan Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement