Otomobil istinat duvarına çarptı, 4 genç olay yerinde yaşamını yitirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobil istinat duvarına çarptı, 4 genç olay yerinde yaşamını yitirdi

Burdur'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, istinat duvarına çarpınca araç hurdaya döndü. Araçtaki 4 genç ise hayatını kaybetti.

05.03.2022 08:48  Güncelleme: 08:51

Dün akşam Afyon - Isparta karayolu üzerinde edinilen bilgilere göre Yahya Kılıç idaresindeki otomobil seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan araç, istinat duvarına çarptı.

4 GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu araçta 4 kişinin de yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkarıldıktan sonra tespit edildi. Kazada hayatını kaybedenlerin sürücü Yahya Kılıç (21), yolcu konumunda bulunan Recep Aslan (21), Edanur Ocaklı ve Kerime Ece Karataş'ın olduğu öğrenildi. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından 4 gencin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İstinat duvarına çarpan otomobil 4 gence mezar oldu

AİLELERİ KAHROLDU

Çarpmanın etkisiyle aracın adeta hurda yığınına döndüğü görüldü. Gençlerin acılı haberini duyan aile üyeleri ve arkadaşları Burdur Devlet Hastanesine adeta akın etti. Hastane önünde ailelerin ve arkadaşlarının gözyaşlarına hakim olamaması dikkatlerden kaçmadı.

İstinat duvarına çarpan otomobil 4 gence mezar oldu
Otomobil istinat duvarına çarptı, 4 genç olay yerinde yaşamını yitirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobil istinat duvarına çarptı, 4 genç olay yerinde yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement