Özer, Yüksel ve Ali Aşkın Adaylıklarını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Özer, Yüksel ve Ali Aşkın Adaylıklarını Açıkladı

Özer, Yüksel ve Ali Aşkın Adaylıklarını Açıkladı

Ak Parti’de milletvekili adaylığı için son başvuruları Kamil Özer, Güven Barış Yüksel ve Ali Aşkın yaptı.

20.02.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti'de milletvekili adaylığı için son başvuruları Kamil Özer, Güven Barış Yüksel ve Ali Aşkın yaptı. Parti il binasına gelen adaylar, dosyalarını Ak Parti İl Başkanı Erdener Can'a teslim etti.

İlk başvuruyu yapan Kamil Özer, "Söyleyecek sözümüz var. Çanakkale'ye hizmet adına, satmadan satılmadan, sadece sizlerle yürümek adına varım. Bu yürüdüğümüz yolda hepinizin ayak izlerini gördüm. Sessiz yığınları sesi olacağız. Yeni Türkiye, yeni Çanakkale için daha iyi gelecek için bende varım" dedi. Daha sonra Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Güven Barış Yüksel, "Bugün için Allah'ıma şükrediyorum. Her koşulda yanımda olan eşime teşekkür ederim. Ben hazırım yeni Türkiye ve Çanakkale için bende varım. Ben hesap kitap adamıyım. Bunun için hedef 4 milletvekilidir" diye konuştu.

Son olarak diğer Milletvekili Aday Adayı Ali Aşkın, kısa bir özgeçmişini okuyarak 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Çanakkale ve Ak Parti için elinden geleni yapacağını söyledi. Aşkın, yaptığı açıklamada, "Yeni Türkiye Yeni Çanakkale sloganıyla çıktığımız bu yolda, eskimez Ak kadroları göz ardı etmeden, yenilenmiş Ak kadrolarla gözümüzü kısa-orta- uzun vadede 2023, 2071'e diktik. Bu hedefimizi de Türkiye'mizin gündeminden düşmeyen Yeni Anayasa ile başarabileceğimizin farkındayız. Tek Millet, tek Bayrak, tek Vatan ve tek Devlet anlayışıyla Anadolu halkından aldığımız güç ile milli, yerel bir duruş sergiliyoruz. Türkiye'miz, iktidarı ve muhalefeti bir cemaat veya başka bir takım yapıların eline bırakılmayacak kadar binlerce yıllık devlet tecrübesi ve geleneği ile gelecek umudu olan kadim bir ülkedir. İşte ben bu anlayışla Çanakkale'mizi temsil etmek için milletvekili aday adaylığına müracaat ettim" şeklinde konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özer, Yüksel ve Ali Aşkın Adaylıklarını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement