Pekgüzel'den, Minibüsçülere Güvence - Son Dakika
Yerel

Pekgüzel'den, Minibüsçülere Güvence

Pekgüzel\'den, Minibüsçülere Güvence

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel,153 üyesi bulunan S.S. 133 No'lu Şehir içi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Zafer Gezer, Yönetim Kurulu ve durakta hattı bulunan şoförleri ziyaret etti.

20.03.2014 10:26

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel,153 üyesi bulunan S.S. 133 No'lu Şehir içi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Zafer Gezer, Yönetim Kurulu ve durakta hattı bulunan şoförleri ziyaret etti.

" Aydın'da en iyi hizmeti üretebilmenin, hizmet kalitesini sürekli artırabilmenin mücadelesini sürdüreceğiz."diyerek sözlerine başlayan Pekgüzel; "Üstlendiğimiz sorumluluğun ve yükün ne kadar ağır olduğunun bilincindeyiz."Bu süreçte yanlış anlamalar olur bunları düzelmek istiyorum, öncelikle bilemiyorum kulağıma bazı fısıltılar geldi. Kooperatifte bazı hatları iptal edecekmişiz gibi kasıtlı bazı fısıltılar yayılıyor. Siyasetle insanların ekmeğiyle oynamayacağımızı her yerde dile getirdik. Sadece minibüs şoförleri için konuşmuyorum. Bulvardaki esnafıntan tutun, pazarcı esnafımıza kadar herkes bir değer üretiyor ve herkesin kendine göre bir aile geçindirme sorumluluğu var. Kesinlikle hiçbir hatlarla ilgili ne iptalinden bahsediyoruz, ne de ilçe veya beldelerdeki başka kooperatiflerle bu kooperatifin rantını paylaştıracağız. Bu hattı almak için şoför kardeşlerimiz malını mülkünü satmış hak sahibi olmuş. Bu şehirde hangi hattı açacaksak minibüsçüler odamızın ve sizlerin onayı olmadan hiçbir uygulama yapmamayı buradan taahhüt ediyorum. Açık ve net olarak söylüyorum. Adnan Menderes Bulvarı'nda biz çok kaliteli bir proje yaptık. Bulvarla ilgili nostaljik İstiklal Caddesi gibi bir tane tramvay koyalım istiyoruz. Tramvayın ekonomik olarak hiçbir karşılığı yoktur. Tramvayı ben kuracağım işletmesini de kooperatifiniz yapacak. Ben ne hak yer, ne de hakkınızı yediririm" dedi.

Durağın salonunda gerçekleştirilen toplantıya Yalçın Pekgüzel'in yanı sıra; Ak Parti Büyükşehir Adayı Mustafa Savaş, belediye meclis üyesi adayları ve partililer de katıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pekgüzel'den, Minibüsçülere Güvence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement