Reyhanlı'daki Bombalı Saldırılar - Son Dakika
Yerel

Reyhanlı'daki Bombalı Saldırılar

Büyük Birlik Partisi(BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Hüseyin Döngel, Reyhanlı'daki bombalı saldırılarla ilgili kınama mesajı yayımladı.

12.05.2013 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi(BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Hüseyin Döngel, Reyhanlı'daki bombalı saldırılarla ilgili kınama mesajı yayımladı.

Döngel, mesajında, Reyhanlı'ya yapılan saldırıyı nefretle kınadığını belirterek, Türkiye'nin Suriye'deki etnik ve mezhepsel bir renge bürünen iç savaşın içerisine Hatay üzerinden çekilmeye çalıştığını ifade etti.

Hatay'da olası provokasyon saldırıların yapılabileceği endişelerinin zirve yaptığı bir dönemde bu saldırının engellenememesinin acı verici olduğunu dile getiren Döngel, şöyle devam etti:

"Reyhanlı saldırısının arkasında kim veya kimler olduğu bir an önce tespit edilmelidir. Derin odaklar ve küresel güçler Türkiye'yi Ortadoğu'daki kaosun içine çekmek istemektedirler ve Türkiye'yi de Şii-Sünni ve etnik temelli bir yangının içine atmak istemektedirler. Türkiye bu oyuna gelmemeli ve Türk milleti sağduyusunu korumalıdır. Gözünü kan bürümüş karanlık odaklar masum insanlarımızı hedef almıştır. Türkiye'nin Suriye krizinin içine çekilmek istendiği açıktır. Hükümet bu tuzağa düşmemeli, dikkatli, uyanık ve kararlı bir tutum sergilemelidir. Daha öncede benzer saldırılar yapılmıştı." - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Reyhanlı'daki Bombalı Saldırılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement