Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Tıpkı 19 Mayıs 1919'da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' diyerek bu yola çıktık ve bu mücadeleyi veriyoruz" dedi.

19.05.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Tıpkı 19 Mayıs 1919'da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' diyerek bu yola çıktık ve bu mücadeleyi veriyoruz" dedi.

Müezzinoğlu, Kestel Belediyesince inşa ettirilen Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, 19 Mayıs'ın bir taraftan Atatürk'ü anma, diğer taraftan gençlik ve spor bayramı olarak kutlandığını söyledi.

Herkesin bayramını tebrik eden Müezzinoğlu, "İnşallah gençlerimiz gelecekte çok daha coşkulu, çok daha onurlu, ay yıldızlı bayrağımızın dünyanın dört bir köşesinde çok daha güçlü dalgalandığı günlerde 19 Mayıs'ı kutlar" diye konuştu.

Müezzinoğlu, milletle yürüyen bir siyasi anlayışın mensupları olduklarını anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'yi kurarken söylediği önemli cümleler olduğunu dile getiren Müezzinoğlu, "Bunlardan biri; 'AK Parti milletin partisidir' dedi. Evet, burada gördüğünüz gibi AK Parti, sizin partiniz. AK Parti, Kestellilerin, Bursalıların, büyük Türk milletinin partisi, büyük hayallerin büyük hedeflerin öncüsü. İnşallah milletimizle çıktığımız bu yolculukta yine milletimizle beraber yürüyeceğiz. Bir başka cümle; 'Bu partiyi sermayeye ve medyaya güvenerek kurmadık. Bu partiyi güç odaklarına güvenerek kurmadık. Bu partiyi insanımıza inanarak, milletimize güvenerek kurduk.' Tıpkı 19 Mayıs 1919'da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' diyerek bu yola çıktık ve bu mücadeleyi veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakan Müezzinoğlu, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'a, ilçeye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Bu tesiste yaşlılar ve engellilere hizmet verileceğini bildiren Müezzinoğlu, "Onların sosyal yaşamlarının altyapılarını burada kuruyor. İnşallah Aile Sosyal ve Politikalar Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı olarak biz de buralara her türlü desteği vereceğiz çünkü yaşlılarımız, engellilerimiz bizim için anlamlı ve değerli" temennisinde bulundu.

Müezzinoğlu, çok daha iyi günlere, milletle el ele vererek ulaşacaklarını belirtti.

Engellilerle ilgili bazı bakış açılarına değinen Müezzinoğlu, "Allah bu milleti, yaşama ve millete engelli bakanlardan korusun. Bazıları var ki milletimize engelli bakıyor. Bazıları var ki milletimizin değerlerine engelli bakıyor. Bazıları var ki milletimizin tarihi geçmişine özürlü bakıyor. Rabbim onlardan bu milleti korusun" diye konuştu.

Daha sonra Müezzinoğlu, beraberindekilerle açılışını yaptığı merkezi gezdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement