Şamlar Köyü Sakinlerinden Posbıyık'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şamlar Köyü Sakinlerinden Posbıyık'a Ziyaret

Şamlar Köyü Sakinlerinden Posbıyık\'a Ziyaret

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Şamlar köyü Kabaklar Mahallesi sakinleri, Kdz.

02.04.2012 16:15

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Şamlar köyü Kabaklar Mahallesi sakinleri, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret ederek köye ve Kabaklar Mahallesi'ne yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Kdzi. Ereğli Şamlar Köyü Azası Tahsin Aydın, Kabaklar Mahallesi Dernek Yöneticisi Halil Aydın, mahalle sakinlerinden Abdullah Şen ile birlikte, Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret ederek köye ve Kabaklar Mahallesi'ne yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Şamlar Köyü Muhtar Azası Tahsin Aydın, Posbıyık'a yaptığı katkılardan dolayı plaket vererek, "Başkanım sizin köylere yaptığınız hizmetleri bilmeyen yok. Şamlar köyümüze sizden talep ettiğimiz ihtiyaçlarımıza yardımcı oldunuz. Size Köyümüz ve Kabaklar mahallesi sakinleri adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Halil Posbıyık da, ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek, "Ereğli artık 31 mahallesi 109 bin 400 nüfusuyla

büyük bir kent. Tabi ki bir taraftan mahallelere hizmetlerimizi götürürken diğer taraftan imkanlarımız ölçüsünde köylerimize de yardımlarda bulunuyoruz. Yardım ettiğimiz köylerimizdeki halkımızın yaşamını daha da kolaylaştıra biliyorsak bizim en büyük mutluluğumuz bu olur" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şamlar köyü sakinleri, daha sonra Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çınar'ı da ziyaret ederek, kendisine köylere gösterdiği ilgiden ve verdiği destekten dolayı plaket takdim etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şamlar Köyü Sakinlerinden Posbıyık'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement