Şampiyon Büyükşehir Belediyespor, 12 Bingöl Deplasmanında - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Büyükşehir Belediyespor, 12 Bingöl Deplasmanında

TFF 3. Lig 1. Grup'ta son 6 maçını kazanan şampiyon Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı 12 Bingölspor maçına odaklandı.

13.04.2018 14:25

Bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlılarda hazırlıklar yarın tamamlanacak. Ligin ilk yarısında oynanan maçı Manisa Büyükşehir Belediyespor 3-2 kazanmayı başarmıştı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluğunu ligin 29. haftasında deplasmanda karşılaştığı Bergama Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek ilan ve geçtiğimiz hafta sonu da Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde konuk ettiği Kozan Belediyespor'u 4-2'lik skorla geçen şampiyon Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü deplasmanda oynanacak olan 12 Bingölspor maçı öncesinde geri sayım başladı.

HAZIRLIKLAR BUGÜN YAPILAN ANTRENMAN İLE DEVAM ETTİ

Manisa Büyükşehir Belediyespor, 12 Bingölspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeşil beyazlı temsilcimizde tedavileri devam eden Kürşat Aydın, Cihan Avcu, Alper Akçam ve kart cezalısı olan Umut Kaya dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

İLK MAÇI MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 3-2 KAZANMIŞTI

Manisa Büyükşehir Belediyespor ligin ilk yarısında Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde konuk ettiği 12 Bingölspor'u 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu maçta takımımızın gollerini Erhan Kara, İsmail Köse ve Mehmet Yılmaz atarken, rakip takımın gollerini ise Gökhan Akıllı ve Ogün Aytaç Yavuz kaydetmişti.

ŞAMPİYON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR SON 6 MAÇTAN 18 PUAN ÇIKARMAYI BAŞARDI

Ligde en son yenilgisini ligin 24. haftasında konuk ettiği Yeni Altındağ Belediyespor maçında alan Manisa Büyükşehir Belediyespor aldığı bu yenilginin ardından Ofspor, Erbaaspor, Halide Edip Adıvarspor, Bayburt Grup Özel İdare, Bergama Belediyespor ve Kozan Belediyespor maçlarını kazanarak hanesine son 6 maçta 18 puan yazdırmayı başardı.

MAÇIN HAKEMİ ERDOĞAN ÖZKAYA

Pazar günü saat 15.00'de Bingöl Şehir Stadı'nda oynanacak olan 12 Bingölspor-Manisa Büyükşehir Belediyespor maçının hakemi de açıklandı. Pazar günü saat 15.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Erdoğan Özkaya yönetecek. Özkaya'nın yardımcılıklarını ise Önder Çalış ve Murat Güçlü yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Ömer Şivka.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyon Büyükşehir Belediyespor, 12 Bingöl Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement