Sarıkamış'ta Gençlik Merkezi Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta Gençlik Merkezi Hizmete Girdi

Sarıkamış\'ta Gençlik Merkezi Hizmete Girdi

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Sarıkamış Genç İşadamları Derneği (SAGİAD) tarafından 'Selahaddin Gençlik Merkezi'nin açılışı yapılarak hizmete girdi.

13.04.2013 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Sarıkamış Genç İşadamları Derneği (SAGİAD) tarafından 'Selahaddin Gençlik Merkezi'nin açılışı yapılarak hizmete girdi.

Sarıkamış İnönü Mahallesi TOKİ Konutları mevkisinde bulunan Gençlik Merkezi'nin açılışında konuşan Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Sarıkamışlı Genç İş Adamları Derneği'nin her geçen gün sosyal konularda, eğitimde hayırlı işler yaptığını söyledi.

Eğitimin sadece okullarda olmadığına dikkat çeken Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş; "Sokak sosyal çevre en önemli eğitim merkezlerinden birisi, aile ile beraber. Sokaklarımızı sosyal çevremizi ne zaman istediğimiz standartlara ulaştırırsak,

herhalde o zaman muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmış olacağız. Anne ve babaların bu tür mekanlara çocuklarını rahatlıkla gönderebildikleri,

gözlerinin arkada kalmadığı faydalı bilgilerin öğrenebileceği yer haline gelirse, o zaman Türkiye gerçekten istediğimiz vizyona kavuşmuş olacak. Bu gençlik merkezi'nin o manada büyük hizmetleri olacağını düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür eder, ilçemize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Belediye Başkanı İlhan Özbilen ise, Sarıkamışlı genç iş adamlarının ilçeye büyük katkıları olduğunu kaydetti. Özbilen; "Birlik beraberlik içinde ilçemizin daha gelişmesi güzelleşmesi için çaba sarf ediyoruz. Gençlerimize yönelik sosyal aktivitelerde önderlik yapan ve başarılı hizmetler sunan derneğin bütün çalışanlarını kutluyorum" diye konuştu.

Dernek Başkanı İsa Cengiz'de dernek olarak amaçlarının geleceğin teminatı olan gençlerin, sigara, alkol ve uyuşturucu gibi illetlerin pençesine düşmelerini engellemek, okullarından ve derslerinden arta kalan zamanlarında enerjilerini atabilecekleri nezih bir ortam oluşturduklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından okunan Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra gençlik merkezinin açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte iki genç kesti.

Açılışa, Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Yurt, Dernek Başkanı İsa Cengiz, yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Hizmete giren Gençlik Merkezi'nde oturma salonu ile masa tenisi, langırt, bilardo ve spor aletlerinin olduğu salon bulunuyor. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Gençlik Merkezi Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement