Şarkıcı Mithat Can Özer'in Sevgilisi Alina Boz Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı Mithat Can Özer'in Sevgilisi Alina Boz Kimdir?

Şarkıcı Mithat Can Özer\'in Sevgilisi Alina Boz Kimdir?

Usta sanatçı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer, Alina Boz ile mutlu bir birliktelik yaşıyor. Peki, Alina Boz kimdir, kaç yaşındadır?

01.11.2018 11:13  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç oyuncu Alina boz ile müzisyen birlikte oldukları iddiası sonrası ikilinin yan yana olan ilk karesi de ortaya çıktıktan sonra Alina Boz merak konusu oldu. Peki, Alina Boz kimdir? İşte başarılı oyuncunun hayatı..

ALİNA BOZ KİMDİR?

Alina Boz, 14 Haziran 1998 tarihinde Rusya'nın Moskova'da dünyaya geldi. Alina Boz'un annesi Rus Olga Boz, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk'dür. 7 yaşına kadar Rusya'da yaşayan Alina ailesiyle birlikte 2005 yılında İstanbul'a yerleşti. Türkçeyi sonradan öğrenen Alina, ilkokul eğitimine başladı. Okul hayatıyla birlikte dans ve tiyatroya da başlayan Alina, Havacılık Meslek Lisesi'nde okudu.

Şarkıcı <a class='keyword-sd' href='/mithat-can-ozer/' title='Mithat Can Özer'>Mithat Can Özer</a>'in Sevgilisi Alina Boz Kimdir?

Dokuz yaşında tiyatro eğitimi almaya başlayan Alina, ardından oyunculuk ajansına yazılmıştır. Ata Demirer ile Avea reklamlarında rol alan Alina, Hey Girl dergisi için ile birlikte kapak oldu. Alina Boz ile Murat Boz arasında hiçbir akrabalık bağı yoktur.

Şarkıcı Mithat Can Özer'in Sevgilisi Alina Boz Kimdir?

DİZİLERDE YER ALDI

Alina Boz, 1 Aralık 2013 – 16 Şubat 2014 tarihleri arasında ATV'de yayınlanan komedi türündeki "Cesur Hemşire" adlı dizide Hakan Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Yeliz Şar, Tuluğ Çizgen, Sezai Aydın, Çağlar Çorumlu ile beraber rol aldı.

Şarkıcı Mithat Can Özer'in Sevgilisi Alina Boz Kimdir?

1 Aralık 2014 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya`nın oynadığı "Paramparça" adlı dizide Alina Boz, Hazal karakterini canlandırırken; Ebru Özkan, Burak Tozkoparan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Civan Canova, Ahu Yağtu ile birlikte rol aldı.

Şarkıcı Mithat Can Özer'in Sevgilisi Alina Boz Kimdir?

Alina Boz, 2016 yılında senaryosunu Emrah Kaman ve abisi Murat Emre Kaman ile beraber yazdığı "Kaçma Birader" filminde Zafer Algöz, Melek Baykal, Cihan Ercan, Algı Eke, Nursel Köse, Necip Memili ile beraber oynadı.

Son Dakika Magazin Şarkıcı Mithat Can Özer'in Sevgilisi Alina Boz Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement