Son dakika... Şehit Piyade Uzman Çavuş İdris Aksöz son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
Genel

Son dakika... Şehit Piyade Uzman Çavuş İdris Aksöz son yolculuğuna uğurlandı

Son dakika genel haberi: Şehit Piyade Uzman Çavuş İdris Aksöz son yolculuğuna uğurlandı Resminin çizdirdiği kuzeniyle aynı kaderi paylaştı Pençe Yıldırım Harekatı Bölgesi'nde PKK'nın hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş İdris Aksöz Nevşehir'in Alacaşar Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı.

11.12.2021 14:10  Güncelleme: 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Piyade Uzman Çavuş İdris Aksöz son yolculuğuna uğurlandı

Resminin çizdirdiği kuzeniyle aynı kaderi paylaştı

NEVŞEHİR - Pençe Yıldırım Harekatı Bölgesi'nde PKK'nın hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş İdris Aksöz Nevşehir'in Alacaşar Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul'daki baba ocağından helallik alındıktan sonra uçak ile Nevşehir Havaalanı'na getirilen şehit Aksöz'ün naaşı, daha sonra Alacaşar Köyü'ne getirildi. Şehid Uzman Çavuş İdris Aksöz'ü çok sayıda vatandaş karşıladı.

Alacaşar Köyü Alacaşar Camii'nde Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altınkaya'nın kıldırdığı cenaze namazına Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu, Tuğgeneral Haldun Taşan, protokol üyeleri, aile üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin kardeşi Ramazan Aksöz ise abisini kendi asker şapkası ile son yolculuğuna uğurladı. Şehit İdris Aksöz'ün naaşı, dualar ile birlikte Alacaşar Köyü mezarılığında toprağa verildi.

Aynı kaderi paylaştığı şehit kuzeniyle resimlerini çizdirmiş

Şehit İdris Aksöz; 2016 yılında Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan polis memuru kuzeni Cebrail Aksöz gibi kendisi de şehit olmak isteyerek asker oldu. Şehit Aksöz, şehit kuzeniyle aynı kaderi paylaştı ama aynı karede fotoğraf çekilme fırsatı bulamadığı için 1 yıl kadar önce, birlikte oldukları resimlerini çizdirdi.

Son dakika... Şehit Piyade Uzman Çavuş İdris Aksöz son yolculuğuna uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Son dakika... Şehit Piyade Uzman Çavuş İdris Aksöz son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika


Advertisement