Şehit Ateşi Alanya'ya Düştü - Son Dakika
Genel

Şehit Ateşi Alanya'ya Düştü

Şehit ateşi Alanya'ya düştü Şehidin şehadet haberi Alanya'daki baba ocağına verildi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, şehidin ailesini arayarak taziyede bulunduANTALYA - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde atış yapıldığı sırada meydana gelen patlama sonucu şehit...

10.11.2018 20:07

Şehit ateşi Alanya'ya düştü

Şehidin şehadet haberi Alanya'daki baba ocağına verildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, şehidin ailesini arayarak taziyede bulundu

ANTALYA - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde atış yapıldığı sırada meydana gelen patlama sonucu şehit olan askerlerden Topçu Er Yusuf Önder'in Antalya'nın Alanya ilçesinde oturan ailesine şehadet haber verildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Irak sınırındaki Süngü Tepe üs bölgesinde dün gece atış yapıldığı sırada patlama meydana geldi. Patlamada 7 asker şehit olurken, 25 asker ise yaralandı. Şehit askerlerden Topçu Er 1998/1 tertip Yusuf Önder'in Alanya"nın Kadıpaşa Mahallesi İkizler Sokak'ta oturan ailesine acı haber verildi. Yusuf Önder'in annesi Sevcan Önder ve babası Sunay Önder'e şehadet haberi yetkililer tarafından verildi. Şehidin ailesinin oturduğu eve ve çevresindekiler evlere Türk bayrağı asılırken, evin önüne taziye çadırı kuruldu. Sağlık ekipleri şehidin evinde hazır bekletilirken, haberi duyan yakınları ve komşuları da taziye için eve geldi. Şehit Yusuf Önder'in ailesinin iki çocuğundan küçüğü olduğu ve aslen Bursalı olan ailesiyle Alanya'da ikamet ettiği öğrenildi.

Öte yandan bir dizi temaslar için Fransa giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, şehidin ailesini telefonla arayarak başsağlığı diledi.

Şehit Ateşi Alanya\'ya Düştü
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Şehit Ateşi Alanya'ya Düştü - Son Dakika


Advertisement