Şehit ateşi Bursa'ya da düştü! Acı detay yürek burktu - Son Dakika
3.Sayfa

Şehit ateşi Bursa'ya da düştü! Acı detay yürek burktu

PKK/YPG terör örgütü tarafından Zeytin Dalı Harekat bölgesinde gerçekleştirilen saldırıda 2 kahraman askerimiz şehit düştü. Şehitlerden biri Bursa'nın İnegöl İlçesinde ikamet eden Uzman Çavuş Gökhan Çakır oldu. Acı haberi alan şehidin babası, anne ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehit babası Hasan Çakır yakınlarına sarılarak "Ben şehit babasıyım, vatan sağ olsun" dedi. Şehit Uzman Çavuş Gökhan Çakır'ın 2 ay önce nikah kıydığı pandemi nedeniyle de düğününü ertelediği öğrenildi.

07.04.2021 23:37  Güncelleme: 00:33

Suriye'nin Afrin bölgesinde "PKK/ YPG terör örgütü tarafından Zeytin Dalı Harekat bölgesinde gerçekleştirilen hain saldırı sonucu 2 asker şehit oldu. Şehit askerlerden biri İnegöl'de ikamet eden Gökhan Çakır. Alanyurt'ta oturan aileye şehidin haberi verildi. Baba Hasan Çakır aldığı haberler gözyaşlarına boğuldu. Daha sonra acı haber köyde olan Anne Saniye Çakıra verildi. Protokol üyeleri şehit ailesini köyden alıp tekrar ikamet ettikleri eve geldiler. Şehit haberini duyanlar ise şehidin evinin önüne akın ettiler. Şehidin babası Hasan Çakır başsağlığına gelenlere sarılarak ben şehit babası oldum vatan sağ olsun dedi. Baygınlık geçiren anne ise sağlık görevlileri tarafından eve çıkarıldı.

NİKAH KIYDI AMA DÜĞÜNÜ YAPAMADI

Şehit Uzman Çavuş Gökhan Çakır'ın 2 ay önce pandemi nedeniyle nikah kıydığı düğününü ertelediği öğrenildi. Şehidin eşi ise Balıkesir'de babasının evinde olduğu acı haberi burada aldığı ve İnegöl'e gelmek için yola çıktığı öğrenildi.

CENAZESİ İNEGÖL'DE

Şehit Gökhan Çakır'ın cenazesi yarın İnegöl'e getirilmesi bekleniyor. Şehit cenazesi olduğundan dolayı İnegöl'de bulunan OSB camide namazı kılınması bekleniyor. Öte yandan Şehidin babası Hasan Çakır'ın cenazeye içişleri bakanı Süleyman Soylu'nun da katılmasını istediği öğrenildi.

Şehit ateşi Bursa'ya da düştü
Şehit ateşi Bursa\'ya da düştü! Acı detay yürek burktu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şehit ateşi Bursa'ya da düştü! Acı detay yürek burktu - Son Dakika


Advertisement