Siemens Sanat'tan "Sınırlar-Yörüngeler 13-14" - Son Dakika
Güncel

Siemens Sanat'tan "Sınırlar-Yörüngeler 13-14"

Siemens Sanat\'tan "Sınırlar-Yörüngeler 13-14"

Siemens Sanat tarafından güncel sanatı ve genç sanatçıları desteklemek amacıyla ilk kez 2007 yılında gerçekleştirilen "Sınırlar Yörüngeler" yarışması sonuçlandı.

29.04.2013 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güncel sanatın önemli adreslerinden biri olan Siemens Sanat tarafından güncel sanatı ve genç sanatçıları desteklemek amacıyla ilk kez 2007 yılında gerçekleştirilen "Sınırlar Yörüngeler" yarışması sonuçlandı. Bu yılki "Sınırlar Yörüngeler 13-14" yarışmasında başarılı bulunan yapıtların ilk bölümünün sergileneceği "Sınırlar Yörüngeler 13" sergisi 27 Nisan 2013'ten itibaren izleyicisiyle buluşuyor.

Sergi değerlendirme kurulunda Çelenk Bafra, Mürteza Fidan, Lora Sarıaslan, Ferhat Özgür ve T. Melih Görgün'ün bulunduğu "Sınırlar Yörüngeler" bu yıl yedinci kez düzenlendi.

Alan gözetmeksizin tüm lisans ve lisansüstü öğrencilere açık olan, hem bireysel hem de grup çalışmalarıyla katılmanın mümkün olduğu "Sınırlar Yörüngeler" yarışmasının bu yılki kazananları Sevgi Aka, Ahu Akkan, Tansu Akmansoy, Serpil Aslan, Alpin Arda Bağcık, Mükerrem Baki, Gülşah Bayraktar, Günışığı Cihangir, Baran Çağinli, Burak Kabadayı, Sibel Kocakaya, Elif Köse, Ilgın Özer, Aras Seddigh, Evren Selçuk, Özer Toraman, Egemen Tuncer, Senem Turgut ve Burçin Ünal oldu.

39 üniversi teden çok sayıda öğrencinin başvuruda bulunduğu "Sınırlar Yörüngeler 13-14" yarışmasına en çok başvuru yapan üniversitelerin arasında Marmara Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi bulunuyor.

"Sınırlar Yörüngeler 13" sergisi 27 Nisan - 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında, haftanın her günü 10.00 - 19.00 saatleri arasında Siemens Sanat'ta izlenebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siemens Sanat'tan 'Sınırlar-Yörüngeler 13-14' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement