Silifke'de Öğrenciler Yararına Kermes - Son Dakika
Yerel

Silifke'de Öğrenciler Yararına Kermes

Silifke'de Atik Mahallesi Hayırlı İşler Yaptırma ve Talebelere Yardım Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

30.04.2011 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke'de Atik Mahallesi Hayırlı İşler Yaptırma ve Talebelere Yardım Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Göksu Otel yanında ırmak kenarında düzenlenen ve bir hafta açık kalacak kermeste, stantlarda gıda maddelerinden giyime, el dokumalarından gümüş takı malzemelerine kadar değişik ürünler satışa sunuluyor.

Dernek Başkanı Mustafa Gönen, kermesin açılışında yaptığı konuşmasında, derneğin kuruluş amaçları içinde eğitime destek olmanın yer aldığını ve bu amaçla da bu kermesi düzenlediklerini kaydetti.

Kermesten elde edilecek gelirin ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine harcanacağını ifade eden Gönen, kermesin amacına ulaşması için tüm vatandaşları alış veriş yapmaya davet ettiğini belirtti.

Dervişli Talebe Yurdu öğrencileri adına bir konuşma yapan Murat Meşe ise, kermesin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve açılaşa katılan konuklara teşekkür ettiğini söyledi.

Kermesin açılış törenine törene katılan MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural, AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Mustafa Sami Cüceloğlu, HAS Parti Mersin Milletvekili Adayı Ömer Faruk Demirci, Silifke Belediye Başkan Vekili Muammer Yüksel de birer konuşma yaparak kermesin hayırlı olmasını dilediler.

Konuşmaların ardından Silifke Müftüsü Bekir Kaplan eşliğinde yapılan duanın ardından açılış kurdelesi katılımcılar tarafından kesildi.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silifke'de Öğrenciler Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement