Şırnak Silopi'deki Stk'lar Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika
Güncel

Şırnak Silopi'deki Stk'lar Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okuttu

Silopi'deki STK'lar Afrin şehitleri için mevlit okuttuTürk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan güvenlik güçleri için Şırnak'ın Silopi ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu platform, Türkçe ve Kürtçe mevlit okuttu.

22.02.2018 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silopi'deki STK'lar Afrin şehitleri için mevlit okuttu

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan güvenlik güçleri için Şırnak'ın Silopi ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu platform, Türkçe ve Kürtçe mevlit okuttu.

Silopi Platformu, Zeytin Dalı Harekatında şehit olan güvenlik güçleri için Silopi Çarşı Cami'inde mevlit etkinliği düzenledi. Etkinliğe İlçe Müftüsü Hüseyin Elçi, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Türkçe ve Kürtçe okunan mevlidin ardından Afrin'de sürdürülen operasyonda görev alan güvenlik güçleri için dua ve ilahiler okunmasının ardından mevlit etkinliği sona erdi.Cami çıkışında mevlide katılanlara çikolata ve lokum ikramı yapıldı. Ekinlik sonunda Silopi platformu adına konuşan dönem sözcüsü Kemal Özdemir, 20 Ocak'ta gerek ülke sınırlarındaki tehdit unsurları gerekse dışarıdaki tehdit unsurlarına karşı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlatmış olduğu Zeytin Dalı Operasyonunda şehit düşen kahraman askerlerimiz için Silopi platformu olarak bir mevlit programımız oldu. Biz buradan tekrardan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve tüm gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu söyleyebiliriz. Türkiye Cumhuriyetinin hiçbir şekilde dışarıda yada yanı başındaki komşunun topraklarında gözü olmadığı gibi tamamıyla etrafındaki komşuların güvenliğinden yana gerek ülkemizde bulunan Suriyeli vatandaşlarımızın daha güvenli bir şekilde yaşamalarını idare etmek için başlatmış olduğu bu zeytin dalı operasyonunda Türk Silahlı Kuvvetlerimize başarılar diliyoruz. Allah gazalarını mübarek eylesin dedi.

Şırnak Silopi\'deki Stk\'lar Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okuttu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak Silopi'deki Stk'lar Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika


Advertisement