Erdoğan'ın da Katılacağı Soçi Zirvesinin Ayrıntıları Belli Oldu! Masada Suriye Var - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın da Katılacağı Soçi Zirvesinin Ayrıntıları Belli Oldu! Masada Suriye Var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin katılacağı Soçi zirvesinde, Suriye'deki gelişmeler ele alınacak.

21.11.2017 10:45  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soçi zirvesinde, Suriye'de şiddetin azaltılması yönünde sağlanan ilerlemeler ve gerilimi azaltma bölgelerindeki faaliyetler ile Suriye'deki terör unsurlarıyla mücadele değerlendirilecek.

3'LÜ SOÇİ ZİRVESİ YARIN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin'in davetlisi olarak, yarın Soçi'ye bir ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaret sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin katılımlarıyla Soçi'de Suriye konulu üçlü zirve gerçekleştirilecek.

MASADA SURİYE VAR

Zirvede, Astana toplantıları sonucunda Suriye'de şiddetin azaltılması yönünde sağlanan ilerlemeler ve tesis edilen gerilimi azaltma bölgelerindeki faaliyetler, Suriye'deki terör unsurlarıyla mücadele hususları değerlendirilecek. İnsani yardımların ulaştırılması ve Suriye'de siyasi çözüm yönünde 2254 sayılı BM Güvenlik Konseyi Kararı çerçevesindeki Cenevre sürecine üç garantör ülke tarafından yapılabilecek katkılar ele alınacak.

Erdoğan\'ın da Katılacağı Soçi Zirvesinin Ayrıntıları Belli Oldu! Masada Suriye Var
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın da Katılacağı Soçi Zirvesinin Ayrıntıları Belli Oldu! Masada Suriye Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement