Soğuk Havaya Rağmen Çocuklar Futbolu Azimle Öğreniyor - Son Dakika
Spor

Soğuk Havaya Rağmen Çocuklar Futbolu Azimle Öğreniyor

Soğuk Havaya Rağmen Çocuklar Futbolu Azimle Öğreniyor

13-16 yaş arası gençlerin spora yönelmesi amacıyla kurulan Batman Yıldızlar Futbol Kulübü, çetin kış şartlarına rağmen faaliyetlerini sürdürüyor.

28.01.2016 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kar, kış dinlemediler…

Batman Valiliği, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi tarafından koordine edilen proje ile kurulan Batman Yıldızlar Futbol Kulübü, çetin kış şartlarına rağmen faaliyetlerini sürdürüyor.

13-16 yaş arası gençlerin bir araya gelerek kurduğu ve deneyimli antrenör eski futbolcu İsmail Onur'un nezaretinde kurulan takım, Batmanın sembolü haline geldi.

Gençlerin sokaktaki tehlikelerden korunması, sportif ahlak ve toplumsal bilinç sahibi olmaları yönünde kurulan bu takım, Valilik, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi tarafından destekleniyor.

Haftanın 5 günü soğuk havaya rağmen Aydınkonak Semt sahasında antrenmanlarını sürdüren takım, oynadığı futbol ile göz dolduruyor.

Gençlerin ailelerinin de zaman zaman antrenmanları takip ettiğini ve onları izlediğini belirten Antrenör İsmail Onur "Kurduğumuz bu futbol takımında genelde kenar semt gençleri yer alıyor. Bu arkadaşlarımıza gereken ilgi ile futbolun özelliklerinden, ahlaki değerlere kadar her şey öğretiliyor. Antrenmanlarda ve futbolda oynadıkları oyun ve becerileri ile bu gençler geleceğe emin adımlarla yürüyor. Tek hedefim, bu geçleri en iyi şekilde yetiştirip iyi kulüplere iyi futbolcu olarak göndermektir. Gençlerimize bu imkanı sağlayan değerli Valimiz Azmi Çelik, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdür vekili Halil Çöl, Burak Eren ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden Osman Atmalar ve İbrahim Vural olmak üzere emeği geçen herkese ve her kuruma teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Soğuk Havaya Rağmen Çocuklar Futbolu Azimle Öğreniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement