Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Ankara'daki ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı - Son Dakika
Güncel

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Ankara'daki ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Ankara'daki ofisinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Eski CHP Milletvekili Ensar Öğüt, Öztürk'ün durumunun iyi olduğunu belirtirken emniyet güçleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

07.12.2022 17:25  Güncelleme: 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenilik Partisi Genel Başkanı, 26'ncı ve 27'nci dönem Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Ankara Çankaya'daki partisinin genel merkezinde kendisiyle görüşmek için gelen kimliği belirsiz kişi tarafından bıçaklandı. Yılmaz, kalçasından yaralanırken saldırgan ise kaçtı.
Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Ankara'daki ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı

HASTANEYE KALDIRILDI

Partililerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık görevlileri, Yılmaz'a ilk müdahaleyi yaptı. Öztürk Yılmaz, daha sonra ambulansla özel hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Ankara'daki ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı

PARTİDEN AÇIKLAMA GELDİ

Yenilik Partisi'nden yapılan açıklamada, "13'üncü Cumhurbaşkanlığı adayı ve Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı" denildi.

"BAYGINLIK GEÇİRDİ"

Eski CHP Milletvekili Ensar Öğüt, "Öztürk Yılmaz baygınlık geçirdi ancak şu an durumu iyi" dedi.

ÖZTÜRK YILMAZ KİMDİR?

Yılmaz, 11 Haziran 2014 tarihinde DEAŞ tarafından Musul Başkonsolosluğu'na yapılan baskın sonrası 43 kişiyle birlikte 101 gün boyunca alıkonuldu. 20 Eylül 2014 tarihinde 43 personeli ile birlikte serbest bırakıldı. 2 Temmuz 2015 tarihinde Büyükelçiler Kararnamesi ile Türkiye'nin Duşanbe Büyükelçisi olarak atandı. Duşanbe Büyükelçiliği görevinden 3 Eylül 2015 tarihinde istifa ederek, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan erken genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Ardahan 1. sıra milletvekili adayı oldu ve milletvekili seçildi. 20 Kasım 2018 tarihinde CHP'den ihraç edildi. 20 Temmuz 2020 tarihinde Yenilik Partisi'ni kurdu ve 9 Ağustos 2020 tarihinde partinin genel başkanı seçildi.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Ankara\'daki ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı

Son Dakika Güncel Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Ankara'daki ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • M. Ak.: Tövbe tövbe bu millete neler oldu böyle Ne bu şiddet ne bu celallik er mecliste olursa sokakta hayda hayda olur 32 3 Yanıtla
  • ünal üci: Ülkemizde şiddetin her türlüsünü kınıyorum 2 0 Yanıtla

Advertisement