Sorgun Belediyespor Asbaşkan Çelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sorgun Belediyespor Asbaşkan Çelik Açıklaması

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.Grup'ta mücadele eden Sorgun Belediyespor'da Asbaşkanı Salih Çelik, "Ligde bir şeyler yapmak istiyorsanız iyi bir takıma sahip olmanız gerekir" dedi.

15.01.2012 12:00

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup'ta mücadele eden Sorgun Belediyespor'da Asbaşkanı Salih Çelik, "Ligde bir şeyler yapmak istiyorsanız iyi bir takıma sahip olmanız gerekir" dedi.

Çelik, yaptığı açıklamada, ligi istedikleri yerde bitiremediklerini, bu nedenle yeni transferlere gerek duyulduklarını bildirdi.

İlçenin futbola büyük ilgisinin olduğunu, ancak 2 yıldır mücadele ettikleri Bölgesel Amatör Lig'de iyi sonuçlar alamadıkları için taraftarların eleştirilerine maruz kaldıklarını ifade eden Çelik, şöyle konuştu:

"Bu lig, 3. Lig'den daha zevkli ve daha heyecan verici. Türkiye'nin tüm bölgelerinde bu ligin heyecanı yaşanıyor. Futbol Federasyonumuz iyi ki bu ligi düşünmüş. Bu ligde bir şeyler yapmak istiyorsanız iyi bir takıma sahip olmanız gerekir. İyi bir takıma sahip olmak için de para gerekir. Bizim takımımız, belediyemiz tarafından finanse ediliyor. Ligde bir çok takım trilyonlar tutarında transferler yapıyor. O takımlarla mücadele etme şansımız çok az. Ancak çok parayla çok iyi futbolcular alınmıyor. Biz de belediyemizin bize sağladığı olanaklarla kılı kırk yararak transferler yapmaya çalıştık. Şu anda 6 futbolcu ile görüştük ve prensipte anlaştık. Fildişi Sahilleri'nden Colibali, Kayserispor A-2 takımının alt yapısından Uğur Fırat, Vanspor'dan Harun Çollu, Niğde Belediyespor'dan Raşit Gür, Yunus Kalender, İstanbul Tophanespor'dan Burak Balkan'ı kadromuza katmayı düşünüyoruz."

Çelik, futbolcuların hiçbir alacağının olmadığını, her ne şartta olursa olsun onların tüm alacaklarını ödemeyi prensip edindiklerini sözlerine ekledi.

- YOZGAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sorgun Belediyespor Asbaşkan Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement