Sp ve DP Heyetlerinden MHP'ye Bayram Ziyareti - Son Dakika
Politika

Sp ve DP Heyetlerinden MHP'ye Bayram Ziyareti

Saadet Partisi (SP) ve Demokrat Parti (DP) heyetleri, Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) bayram ziyaretinde bulundu.

05.10.2014 15:59

Saadet Partisi (SP) ve Demokrat Parti (DP) heyetleri, Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) bayram ziyaretinde bulundu.

SP Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Fethullah Erbaş, Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Ali Vural ve SP Başkan Yardımcısı Ömer İrer, MHP Genel Merkezi'ne gelerek MHP heyetiyle bayramlaştı. SP heyetini, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel ve MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Hidayet Vahapoğlu karşıladı.

SP Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Fethullah Erbaş, gündemde IŞİD ve tezkere konularının olduğunu belirterek, "Gündemde IŞİD var. Güneyimizde bir şeyler oluyor. Şu anda Türkiye'de 2 milyonun üzerinde göçmen var. Bu göçmen kardeşlerimize sonuna kadar kapılarımız açık. Sınırlarımız yol geçen hanını geçti. Maliyetleri de 4-5 milyar liraya dayandı. Türkiye'nin dış borcu hızla artıyor. Şu anda vadesi gelmiş borçları ödemek için büyük bir çaba sarf ediliyor. Halkımız gerçekten misafirperverdir. Ama bazı sosyal patlamalar da olmuyor değil" ifadelerini kullandı.

MHP, Saadet Partisi heyetinin ardından Demokrat Parti heyetini kabul etti. Genel Sekreter Ertan Küçükay, DP Genel Başkan Yardımcısı Onur Başokur ve Kadın Kolları Genel Başkanı Fikret Çakmak, MHP Genel Merkezi'ne gelerek MHP heyetiyle bayramlaştı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sp ve DP Heyetlerinden MHP'ye Bayram Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement