Şükrü Nazlı, Terör Saldırısında Hayatını Kaybeden Gencin Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Şükrü Nazlı, Terör Saldırısında Hayatını Kaybeden Gencin Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Şükrü Nazlı, Terör Saldırısında Hayatını Kaybeden Gencin Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ve İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Ankara Kızılay’daki terör saldırısında hayatını kaybeden 16 yaşındaki Mehmet Emre Çakar’ın Kütahya’nın Domaniç ilçesinde bağlı Kayaköy oturan yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

14.03.2016 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ve İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Ankara Kızılay'daki terör saldırısında hayatını kaybeden 16 yaşındaki Mehmet Emre Çakar'ın Kütahya'nın Domaniç ilçesinde bağlı Kayaköy oturan yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Mehmet Emre Çakar'ın dedesi Yaşar ve ninesi Gülsüm Çakar'a başsağlığı dileyen Nazlı, Türkiye'nin huzurunu bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini dile getirdi.

AK Parti Domaniç İlçe Başkanı Yurdagül Bakkal'ın da hazır bulunduğu ziyaret sonrası bir açıklama yapan Şükrü Nazlı, "Tedavi için bulunduğu Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden 16 yaşındaki Mehmet Emre Çakar'ın ailesine evlerinde taziye ziyaretinde bulunduk. Mehmet Emre Çakar kardeşimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim" ifadelerini kullandı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şükrü Nazlı, Terör Saldırısında Hayatını Kaybeden Gencin Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement