Sunucu Sahnedeki Horon Şovu Sırasında Fenalaştı - Son Dakika
Güncel

Sunucu Sahnedeki Horon Şovu Sırasında Fenalaştı

Sunucu Sahnedeki Horon Şovu Sırasında Fenalaştı

Rize'nin İkizdere İlçesi'nde bu yıl 16'ncısı düzenlenen Ovit Yayla Şenlikleri kapsamındaki konser sırasında sahnede hızlı bir tempoda horon oynayan sunucu 50 yaşındaki Necati Selvitop, fenalaşarak yere yığıldı.

10.08.2011 16:54

Rize'nin İkizdere İlçesi'nde Ekşioğlu Vakfı tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen Ovit Yayla Şenlikleri kapsamındaki konser sırasında sahnede hızlı bir tempoda horon oynayan sunucu 50 yaşındaki Necati Selvitop, fenalaşarak yere yığıldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından bir süre dinlenip sahneye çıkan Selvitop, vertigo rahatsızlığı nedeniyle düştüğünü söyledi.

Şenlikler kapsamında, İkizdere merkezindeki statta geçen cuma başlayan ve pazar gününe kadar devam edecek konserlerin sunucusu Necati Selvitop, dün akşam sahnede kemençe ve tulum eşliğinde horon şovu yaptı.

İzleyicilerin de eşlik ettiği horon sırasında aşırı tempoya dayanamayan Selvitop, bir anda yere yığıldı. Fenalık geçiren ve bir süre dinlenmeye alınan sunucu sağlık ekiplerinin kontrolünden sonra sahneye döndü.

Sunucu Necati Selvitop, "Bazen dengemi kaybediyorum. Bende vertigo adı verilen ve baş dönmelerinin yaşandığı bir rahatsızlık var. Bazen düşüp bayılabiliyorum" dedi.

Ovit Yayla Şenlikleri, pazar günü Sibel Can ve Mustafa Topaloğlu konserleri ile sona erecek.

- Rize/ Ikizdere

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sunucu Sahnedeki Horon Şovu Sırasında Fenalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement