Tahmazoğlu Şehit ve Gazi Aileleriyle İftarda Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Tahmazoğlu Şehit ve Gazi Aileleriyle İftarda Biraraya Geldi

Tahmazoğlu Şehit ve Gazi Aileleriyle İftarda Biraraya Geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu; şehit yakınlarıyla iftarda bir araya geldi.

19.07.2014 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu; şehit yakınlarıyla iftarda bir araya geldi.

Antep evinde düzenlenen iftar programında gaziler, aileleri ve şehit yakınlarıyla buluşan Tahmazoğlu tek tek masaları dolaşarak sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi. Çocuklarla yakından ilgilenen Tahmazoğlu ailelerle hatıra fotoğrafı çektirdi. İftara katılan şehit ve gazi aileleri iftar programı için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Programında açıklamada bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da şehit ve gazi ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:

"Rabbim başı rahmet, ortası mafiret sonu cehennemden kurtuluş olan bu mübarek ayın yüzü, suyu hürmetine yapmış olduğumuz ibadetlerde oruçlarımızı inşallah kabul eylesin. Etrafımıza baktığımız zaman komşu ülkelerimizde her taraf ateş altında ateş çemberi içerisinde her tarafta savaş kan gözyaşı Suriye, Irak, Filistin, Gazze de öyle. Dünyanın bir çok noktasına baktığımız zaman her taraf ateş çemberi içerisinde biz burada birlik beraberlik içerisinde bu şekilde huzurlu bir şekilde vatan toprakları içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize, gazilerimize borçluyuz. Allah mekanlarını cennet eylesin. Bizleri onların şefaatlerine nail eylesin inşallah. Sizlerin yetiştirmiş oldukları evlatlar sayesinde biz huzurlu ve mutlu bir şekilde vatanımızda huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. İftarımıza katıldığınız için teşviklerinizden dolayı da hepinize teşekkür ediyorum."

İftara Gaziantep Vali Yardımcısı Adil Nas, Gaziantep Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Cuma Erdem, Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, şehit ve gazi aileleri katıldı.

Gazi ve şehit aileleri Program sonunda Tahmazoğlu'na ismi yazılı bir tabak hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tahmazoğlu Şehit ve Gazi Aileleriyle İftarda Biraraya Geldi - Son Dakika


Advertisement