Talas Belediyesi 50 Milyon Lira Yatırım Yapacak - Son Dakika
Yerel

Talas Belediyesi 50 Milyon Lira Yatırım Yapacak

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçeye 50 milyon lira yatırım yapacaklarını bildirdi.

03.04.2015 13:20

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçeye 50 milyon lira yatırım yapacaklarını bildirdi.

Palancıoğlu, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, göreve geldiği günden bugüne kadar yapılan hizmetler ve önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'da (ORAN) çalıştığı yıllarda edindiği deneyimleri de Talas'ın gelişimi için sarfettiğini vurgulayan Palancıoğlu, "Basın, kalkınmada önemli bir yer teşkil ediyor. Burada yapmamız gereken en önemli şey birlik beraberliktir. Aklımda olan projeleri yavaş yavaş hayata geçirmeye başladım. Her şeyi ölçüp biçip hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bizim her yaptığımız projenin, iş planının olmasına da önem gösteriyoruz" dedi.

Palancıoğlu, kapalı çocuk oyun parkı ve bayan kültür merkezi, Talas Kültür Merkezi, Yenidoğan İmam Hatip Lisesi, Başakpınar Stadı, Talas Kapalı Semt Pazarı, halka açık lavabo projeleri, Mevlana Ortaöğretim Okulu, Kuru Köprü Ortaöğretim Okulu, ATM'li taksi durakları, muhtarlık binaları ve mahalle evleri, Başakpınar İmam Hatip Lisesi, Ali Dağ 360 Derece Projesi, Talas Yaşam Merkezi, Talas 7/24 Kütüphanesi, cami projeleri, Kepez Futbol Sahası, mezarlık projesi, 112 Acil ve Aile Sağlığı Merkezi, Talas Güneş Enerjisi Santrali, Tablakaya Meydan Çalışması, Talas Atık Toplama ve Ayrıştırma Merkezi, Engelli Koordinasyon Merkezi ve Furkan Doğan Mezarlık Anıtı projelerine 50 milyon lira harcama yapacaklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Talas Belediyesi 50 Milyon Lira Yatırım Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement