Tarsus Sadık Eliyeşil İlköğretim Okulunda Yıl Sonu Kermes ve Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Tarsus Sadık Eliyeşil İlköğretim Okulunda Yıl Sonu Kermes ve Etkinliği

Tarsus Sadık Eliyeşil İlköğretim Okulu'nun yıl sonu kermes ve müzik etkinliğinde öğrenciler ve velileri doyasıya eğlendi.

09.05.2011 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus Sadık Eliyeşil İlköğretim Okulu'nun yıl sonu kermes ve müzik etkinliğinde öğrenciler ve velileri doyasıya eğlendi.

Okul Müdürü Osman Köseoğlu, okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, okulun akademik başarısının tartışılmayacağını belirterek, "Bilgi ve Kültür yarışmasında önce Tarsus şampiyonu, ardından 13 ilçenin katıldığı Mersin'de İl Şampiyonu olduk. Ancak bunlar yeterli değil. Her alanda, her branşta başarılı olmak istiyoruz. Sanat ve spor gibi her dalda zirveye çıkmak istiyoruz" dedi.

Köseoğlu, Kız Voleybol takımının Tarsus ve Mersin il birincisi olduğunu, Minikler Futbol turnuvasında 3'ncü olduklarını belirterek, "Jimnastik dalında Türkiye 9'ncusu olduk. Resim Sergileri açtık. 31 Mayıs'ta öğrencilerimiz Kültür Merkezinde tiyatro oyunu sahneleyecekler. Ayrıca Bilim Buluş fuarımız açılacak" diye konuştu.

Öğrencilerin hazırladıkları folklor, skeç ve dans gösterileriyle renklenen etkinliğe katılanlar, küçük öğrencilerin ve çocuklarının yeteneklerini göründe bol bol alkışladılar.

Çeşitli alışveriş stantlarının da açıldığı Sadık Eliyeşil İlköğretim okulunun etkinliğine Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı ve kalabalık bir topluluk katıldı.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tarsus Sadık Eliyeşil İlköğretim Okulunda Yıl Sonu Kermes ve Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement